Cel putin 2-3 ani. Chiar daca multi sunt optimisti si cred ca s-a terminat, greul abia acum incepe, cand marile companii vor sa revina si se gasesc in imposibilitatea de a mai fi lideri, iar pierderile financiare vor fi tot mai mari.
In Romania mereu e criza, asta nu trebuie sa va sperie...
Dupa cum este condusa tara asta nu prea vad sanse sa iesim prea devreme, dar exista si un colt de speranta totusi.
Pana cand va creste productivitatea si-apoi salariile si consumul. Se poate si numai crescand consumul (cum a fost anii trecuti) dar sa nu ne dorim.
Care criza ca eu nu stiu de asa ceva in viata mea. Poate o criza de pesimism ...la unii
Pana in decembrie 2011. Nu mai mult. America deja este pe cale sa iasa comlet. La noi a inceput sa apara efectele crizei cu un an jumate mai tarziu. Asta-i parerea mea.
Intr-un viitor indepartat, dupa cum probabil stii guvenrul a imprumutat niste multe miliarde de euro de la FMI, bani pe care trebuie sa-i platim noi, ce se vede acum e o imbunatatire financiara fara fond, pentru ca practic banii astia nu sunt ai nostri, cand se vor termina sa vezi atunci criza.
sorin întreabă: