1300 de lei ca vanzator intr-un magazin incalzit cu toate conditiile, merge. In conditiile de care spui eu nu m-as duce.
Plus că din câte am înțeles, ai doar o pauză aia în care mănânci, nici atunci nu te lasă în pace, vine și îți zice ce sa faci după ce mănânci, pe contract ai 8 ore dar lucrezi de la 8 la 17 ce înseamnă 9 ore, îi cam fură pe muncitori...
Corect! Se intampla des asemenea lucruri. Patronii sunt hotii Romaniei. Rar gasesti cate unul de omenie.
Si eu aveam programul de la 8 la 17 acum am avut sedinta cu seful si s-a redus pauza de masa cu jumate de ora si alt program, eu lucrez ca manipulant marfuri comerciale le 1300+ron, bonuri de masa si abonament decontat
Păi tu lucrezi cu marfă, ăia lucră in mediu murdar, plin de praf, cară într-una greutăți, stau mereu peste program, ei fac toată treabă doar doi oameni!
De mizerie. Poate acum un an mai faceai ceva de banii astia, dar acum efectiv mori de foame cu 1300 RON pe luna.
In ziua de azi toti ofera 1500 net+bonuri, pentru 8 ore in conditii decente. Ar fi cam aiurea sa mergi pe 13 mil...
29clarabianca întreabă: