Cand va aud ca nu exista criza si ca totul e o inventie, imi vine sa va dau vreo doua palme. criza exista...si mai exista si multi idioti la conducere care nu stiu cu cate maini sa mai fure.
eu personal resimt criza din plin. cum ar fi... sotului meu i-a scazut salariul cu 1100 lei, iar una din banci a crescut cu 550 lei. asaaa...si mai stam si cu chirie. e bine, nu? nu e criza
avem credite si nu mai putem sa le platim. trebuie sa mancam, sa platim curent, gaz, chirie si altele. deci bancilor mai dau si eu ce imi ramane. ce o fi o fi...gatul nu mi-l iau pentru nimic in lume. atat mai avem... speranta.
Ce criza?
Eu nu am simtit nici criza, pentru ca, in continuare mananc in fiecare zi copane de pui si aripiare, cumparate de la supermarket, cumpar cel putin 2 pizza pe saptamana, in fiecare zi chetuiesc cel putin 20 RON in afara de mancare, merg cu taxiul aproape in fiecare zi la scoala...deci chiar nu simt deloc criza.
Deloc, pentru ca toata povestea asta cu criza, daca ai un serviciu stabil, e umflata artificial de presa care panicheaza lumea.
Pot sa spun ca sunt norocoasa, serviciul este stabil, salariul la fel si sper sa ramana asa, deci din punctul asta de vedere nu sunt afectata. Intradevar preturile au cam crescut si incerc sa nu mai fac excese sau sa cumpar toate prostiile. Dar de exemplu sunt preocupata mai mult de viitor si atunci cand fac o achizitie sau o investitie ma gandesc pe termen lung...de ex concediul, anul asta o sa fie mai modest din pacate, dar o sa imi vizitez tara ca nu am vazut-o inca pe toata
sorin8256 întreabă: