600 ron, incepand cu 01.01.2009 - conform CCM la nivel national. detalii si aici (despre coieficientii care se aplica la minim in functie de studii si pregatirea profesionala) - http://www.cabinetexpert.ro/......-2009.html
600 ron e salariul minim pe economie... un salariu de mizerie sincer in Romania, unde tot este foarte scump, mai scump ca in Franta, Germania, Anglia, Polonia.etc.
Din februarie 2009 ştiu ca la absolvenţii de liceu care nu au nici o calificare (gen vânzători în magazin sau similare) este 720 ron brut din care rămân după impozitare vreo 544 dacă nu mă înşel.
Tabelul salariilor minime in 2008 este urmatorul:
1 iulie 2008
a) muncitori:
necalificati 540
2. calificati 648
b) personal cu pregatire:
1. liceala 648
2. postliceala 675
c) personal cu pregatire:
1. scoala de maistri 702
2. studii superioare de scurta durata 810
d) personal cu studii superioare 1080
Eu as vrea sa stiu care-i aproximativ salarul curat in mana a unui sudor cu experienta, aparat de sudura la fir continuu, sudura in argon( asta sa vad daca se mai meita de intors in cea mai ramas din Romania noastra
Daca vrei un raspunsc concret intra pe forumul sudorilor www.sudori.3xforum.ro te indruma ei spre calea cea buna
Am 3010 roni pensie pe caz de boala tratamentul in fiecare luna este de 1892roni cu ce sa mai platesc lumina. apa. tv. si altele? mancare pe ce sa mai i mi cumpar? d-zeu sa le dea si lor [boc. basescu ] aceiasi situatie sa le ajute bunul, sa ajunga asa cum sunt eu azi
sa fie ei maine
si restul vieti lor.
Edmonds2342 întreabă:
sorin8256 întreabă: