Sa iti spun peste ce am dat eu.Am scris trei carti pana acum dar nu vreau sa le public din cauza jafurilor din Romania la adresa scriitorilor. Daca o editura iti publica manuscrisul faci un contract cu ei si primesti maxim 7% ceea ce e foarte putin. Daca alegi sa iti publici tu cartea la o editura cunoscuta te jupoaie de bani.Deci iti voi da in continuare doua adrese ale unor tipografii care se ocupa si de tehnoredactare si de coperta la preturi foarte mici.Singura problema va fi distributia cartii, va trebui sa mergi pe la librarii si sa inchei contracte cu ei, sau cu Rodipet.Mult succes!
http://www.adicenter.eu/digital-print/tarife-tipar-carti-si-reviste/
sau mai poti incerca la zoom copy, cele doua tipografii au calculator online, si vezi din prima cat te-ar costa.
Singura intrebare la care iti pot raspunde e "ce rol au editurile in chestia asta?". E destul de simplu: Ei iti si promoveaza cartea, avand contracte cu librarii si chestii, plus ca o editura mare are o anumita credibilitate in fata publicului. Si editura iti trece cartea prin diferite teste si corecturi care sa o faca sa iasa pe piata slefuita cum trebuie.
anonim_4396 întreabă: