Salut.Du-te la amanet, cauta unul care plateste mai mult pe gramul de aur.Nu stiu cat poti lua pe el, insa am sa iti dau un exemplu: in Arad la cele mai multe amaneturi gramul de aur de 14k se cumpara cu 97 lei gramul, iar cel de 18k 118 lei gramul...acum depinde cate grame are, si da, ti-l ea chiar daca e rupt.Bafta.
Onasis are dreptate, de acolo il poti si recupera, asa cred. Dar eu iti mai recomand sa mergi si la firmele de vânzare si reparații aur, vezi unde poti primi mai mult pe lănțisor, preturile diferă de la o firma la alta. Depinde si de gramaj, ți-l cântărește.
Da, ti-l cumpara chiar daca este rupt, deoarece la amanet nu conteaza in ce stare este lanticul, ci doar gramele acestuia si depinde si de karatele aurului. Iar daca vrei sa afli cat bani vei lua pe el, cauti o casa de amanet unde vrei sa-l vinzi, intrebi cu cat cumpara ei gramu de aur, iar apoi intrebi ce gramaj are lanticu tau...
Pretul gramului de aur la BNR este in jur de 170 lei. La amanet iti da maxim 110. Mai bine il vinzi pe internet unde ti se ofera mai mult. Sunt multi care cumpara aur, ca valoare in sine.
Deci nu stiu sigur cat poti lua pe el ca nu stiu ce gramaj are dar sigur ti-l cumpara rupt la bijuerie dar cu un pret mai scazut!
Fundaaa?:d
Sadboy11 întreabă: