Eu zic sa ceri 1000 ron.Fiindca dupa mine merita.Fiindca numai pe Camera web 1, 3megapixeli, bluetooth, cititor de carduri si cooler dai vreo 200lei.Depinde si ce camera webai+Nvidia geforce este destul de scumpa.
Cat are diagonala? Daca are 15'' si ceva, cred ca ar trebui sa ceri putin mai mult. Daca e mai mic, cred ca e un pret bunicel...Desi cred ca ar trebui sa ceri cam 850-900 pe el. Asta e doar parerea mea... Poate altcineva considera ca trebuie mai mult, altii poate mai putin.
Il dai cu 700 cu putin noroc, daca gasesti un fraier, poti lua si 1000-1100. Nu te lua dupa tantalii care comenteaza pe aici, habar n-au pe ce lume traiesc. Ai omis un lucru foarte important, si anume producatorul/modelul exact. Nu de alta, dar configuratia e egala cu 0 scoasa din context, fiind modele diferite cu aceeasi configuratie dintre care unul e brici, iar altul cu j'de mii de probleme. Uite, ca idee - LENOVO SERIA T; CORE 2 DUO; 2.2 GHZ; 2 GB RAM; 160 GB HDD e 733 RON cu 1 an garantie, si e vorba de un ThinkPad, nu orice flasneta de Asus facut cu picioarele sau Acer.