anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat se estimeaza ca va mai dura criza financiara?

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Este buna si aceasta intrebare, dar...
Cati romani se vor sinucide pana la sfarsitul crizei financiare/nu stie nimeni cand se va termina/ avand in vedere ca 50% din persoanele care au imprumut de la banci nu le-au achitat de anul trecut...
Stai sa inceapa anul scolar, nu vreau sa fiu in situatia parintilor mai nevoiasi sau chiar saraci, care deja renunta sa-si dea copii la scoala...
Asa cum in democratia noastra ce o avem de 20 de ani, nu s-a schimbat nimic in gandirea romanului, dar a ramas ideea ca trebuie neaparat sa furi ceva din tara asta, asa peste 20 de ani vom fi o tara de analfabeti, char daca exista PC-uri...Nea Ion din Gheboaia care nu are nici lumina va putea sa foloseasca PC-ul la lumina lumanarii? Poate doar daca si-l baga in... fund.

| Dorinel a răspuns:

Pe undeva prin 2011

| selef a răspuns:

Pana se termina sau incepe un razboi.

| zadriax a răspuns:

Pana prin 2011, 2012 daca in toamna asta voi candida, voi fi ales ca presedinte al Romaniei si voi gasi oameni cu care sa realizez un salt tehnologic si de reorganizare a societatii. Ce zici esti dispus(a) sa incercam? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atat cat vrem noi sa tina. D ce? Uite asa.Pentru ca singuri ne-am creat aceste "crize", votand mereu minciuna, incurajant coruptia.Am dat spaga, hais a mai dam, am furat, hai sa mai furam.Suntem romani, avem ceva ceea ce numai noi putem avea!

Întrebări similare