anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat valoreaza $550, 000.00 USD in lei?

20 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Adică juma de milion și ceva de dolari?

| anonimg a răspuns:

Pune suma direct pe google si vei primi raspuns instant; si la cursul zilei.

| Catrice a răspuns:

2.261.050,00 RON

| johnnny123 a răspuns:

Esti anul trei la facultate si nu stii sa cauti un curs valutar si sa faci o inmultire?

| Johnny25 a răspuns (pentru johnnny123):

Voiam sa stiu o cifra exacta. Daca nu ai raspuns, nu mai scrie nimic.

| johnnny123 a răspuns (pentru Johnny25):

Repet intrebarea: Esti anul 3 la facultate si nu stii sa calculezi pe cont propriu 550 000 * 4. 1084?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Johnny25):

Nu exista cifra exacta. Ai putea folosi cursul BNR oficial, dar daca e sa ii vinzi/cumperi va diferi, evident. Anul 2 facultate de economie, presupun, ar trebui sa stii macar faptul ca in Google poti scrie frumos "550, 000.00 USD to RON" si gata. Atita tot!

Aici se pun raspunsuri nu alte intrebari. Vad ca te uiti pe intrebarile mele. Un raspuns nu esti in stare sa dai.

| Johnny25 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu sunt la economie. Nu ai intuitie prea buna.

Este o vorba care spune "Da-i unui om un peste si se va hrani o zi. Invata-l sa pescuiasca si se va hrani o viata".

Nu ti-am dat direct raspunsul pentru ca asta ar fi insemnat sa-ti dau un peste. Eu incercam sa te invat sa pescuiesti. Adica sa poti afla pe cont propriu raspunsuri, macar la o intrebare extrem de simpla cum este asta.

Pentru ca este absolut rusinos ca un student sa nu fie capabil de un calcul de clasa a IV-a.

Dar se pare ca tu ai o alta viziune despre viata...

P.S. Vezi ca maine se va schimba cursul valutar. Sa nu uiti sa intri din nou si sa mai pui inca o data intrebarea, pentru ca raspunsul va fi altul.

Usor. Vezi ca exagerezi. Am pus intrebarea pentru ca acea virgula si acel punct ma derutau.

Mai bine te abtineai de la raspunsuri, pentru ca situatia devine din ce in ce mai jenanta pentru tine.

Carevasazica tie ti se pare normal ca un student de anul trei sa fie "derutat de o virgula si un punct"?

Unde este exagerarea mea? Am exagerat cu ceva cand am pretins ca un om care activeaza in invatamantul superior ar trebui sa poata face o inmultire?

Se intampla. Eu nu am mai facut mate de ani de zile. Cert e ca interventia ta e inutila. Repet, ori dai raspuns, ori nu faci nimic.

Nici eu nu am mai facut mate de ani de zile si cu toate astea sunt capabil sa fac operatii de baza fara sa apelez la nimeni.

Iar interventia mea este "inutila" doar pentru ca cel caruia ii este adresata nu este dispus sa depuna nici cel mai mic efort pentru a se imbunatati.

Opreste-te! O dai in bullying. Supozitiile tale nu isi au rostul. Nu ma cunosti deloc. Nu este vorba de efectuarea unei inmultiri. Cursul valutar se afla pe internet usor. Eu voiam sa stiu mai exact daca suma indicata este intr-adevar 500, 000 de dolari.

Eu m-as fi oprit fericit de acum patru ore.

Tu esti cel care incearca cu disperare sa nege ca are o lacuna grava de educatie inventand tot felul de "justificari" care de care mai hilare: "m-au derutat un punct si o virgula", "nu este vorba de efectuarea unei inmultiri", "se intampla", "nu am mai facut mate de ani de zile" si asa mai departe.

Hai ca nu te mai retin. Am incredere ca data viitoare vei folosi calculatorul si vei afla singur cat face ($X) * (cursul zilei)

Repet, nu ma cunosti deloc! Nu am lacune. Tu ai inteles gresit. Asta e problema ta. Voiam sa ma asigur ca e vorba de 500.000, nu 50 de milioane. Poate acum intelegi.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Johnny25):

Mdah, puteai sa fii si la pictura. Intrebarea asta denota lacune majore in cunostintele de matematica si logica de baza necesare oricarui om in 2021.

| Zuzu1991 a răspuns:

2,259,620 roni
22, 596,200, 000 lei vechi

| catalin1625 a răspuns:

Conform cursului valutar de astăzi, 10 martie, 550.000$ valorează 2.260.703,50 RON.

Întrebări similare