Heh, am auzit. Folosesc. Problema e confirmarea numarului de telefon. Am trimis sms-urile alea, nu a fost confirmat... nu stiu de ce.
Eu am avut pe numarul de telefon inainte. Acum am pe Facebook ca am alt cont pe acela l-am sters. Dar ca sa te bag pe tine in security circle trebuie sa ai numarul confirmat. Trimite pe serverul uk si confirma-l eu asa am facut la inceput
Da-mi acum numarul de telefon sa vad daca te pot baga
In privat/.
Buna! Eu sunt cel care a zis pe TPU de pi network si ti-am cerut numarul de telefon pentru a te baga la mine la security circle. Ai reusit pana la urma sa iti confirmi numarul in profilul pi? Te rog sa ti-l confirmi. Si pana una alta... tu ai persoane adaugate la tine in security circle? Daca da, te rog sa imi dai si numarul lor de telefon ca mai am 3 locuri.
Am copiat mesajul asta prima oara am vrut sa iti scriu pe whatsapp pe numarul ala sau pe mesaje da nu ai whatsapp asa ca am scris aici
Nu, nu pot. Numerele altora nu le pot da din motive evidente.
Imi dai in pv. Si vorbesc eu cu ei nu e asa o problema serios...
Intreb miine pe unul-altul si daca e iti trimit atunci.
Cum e pana la urma? Vrea cineva?
Deci?
Deci inca nu... agatatul de afiliati nu e asa de usor cum pare.
Stiu. Si nu e usor stiu. Dar ziceai ca cunosti deja cateva persoane pr care le ai tu in security circle si care ar vrea
Da-mi in pv numarul tau de telefon sa vad dsca te pot baga in security circle
Îmi pare rău, nu împărtășesc informații personale. Poți încerca să adaugi din familia ta, părinții, frații, verișori, colegi de școală.
Daca cineva vrea sa vanda monede pi network ma poate contacta pe whatsapp la 0sapte50234840
trebuie sa aveti kyc-ul facut si monedele deja migrate in wallet pentru a putea vinde