| sorinalaura a întrebat:

Cati dintre voi sunt dispusi sa isi faca un credit card-cardul acela cu 3 salarii in avans? daca da, de ce il consideri folositor? daca nu, de ce nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creditele au un comision si destul de mare, nimeni nu iti "ofera" bani gratis, rata lunara pe care o platesti mai bine incerci sa o economisesti in fiecare luna fara sa faci credit, cum sunt 3 salarii imi inchipui ca perioada de amortizare e destul de mica, gandeste-te ca dobanda iti poate intra in buzunar fara sa iti complici viata si avantajul e dublu, bani mai multi si fara ore suplimentare la munca

4 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nici eu nu cred ca e necesar un card de 3 salarii... tocmai pentru ca sa nu ma complic. Nu stiu niciodata cati bani am luat, cati am de dat, cata e dobanda. Pe de alta parte mi-am facut card de cumparaturi... nu stiu cat am fost de consecventa. Este doar un card de siguranta, pentru orice eventualitate

| mihalitza a răspuns:

Mai bine nu...Dobinda e mare si nu prea se merita decit daca iti "arde maseaua" foarte tare si nu ai alta solutie.

| borsec a răspuns:

Mai nu stiu cat de folositor este acest card de credit cu salarii in avans, eu am 2 asemenea carduri si pot sa spun ca m-au ajutat si ma ajuta in continuare, nu cheltui bani mai mult de cat pot sa duc adica daca luna asta cheltui sa zic 300 de lei luna viitoare ii pun la loc integral, tin cont cand anume fac cumparaturi de pe card sa fie una apropiata de ziua salariului, si asa nu dau dobanda.

| Mitzupitzu a răspuns:

Nu. Banii trebuie inapoiati. Stii'' cand iti da iti fata vaca, cand dai inapoi iti moare vitelul'''