Sunt si eu interesata de acest anunt. Daca mai este valabil, astept raspuns pe adresa elianac22@yahoo.com. Multumesc.
Buna ziua,
Sunt interesata de jobul de tehnoredactor.As dori mai multe informatii.
Va multumesc.
Ancamardare@gmail.com
Va contactez in vederea colaborarii.
O zi buna!
Buna ziua,
Desi sunt inginer, nu am o pregatire filologica, consider ca am suficiente cunostinte de gramatica pentru a putea tehnoredacta corect. In privinta tastaturii chiar nu sunt probleme. Putem face un test, dupa care veti lua o decizie.
Sunt angata, program de 8 ore, am mult timp liber si am nevoie de bani. In concluzie, sunt pregatita si motivata.
Multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul dumneavoastra.
Buna, sunt Andreea. As dori sa te ajut in domeniul acesta deoarece indeplinesc toate cerintele necesare evidentiate mai sus. Astept un raspuns la mesajul acesta prin intermediul facebook- ului la sectiunea privat. Multumesc anticipat!
Buna. Tehnoredactez diverse lucrări de licență, masterat, doctorat, cărți, lucrări științifice. Sunt cunoscătoare al pachetului Office și al programului de statistică R. Telefon 0766728236
Buna ziua, ma intereseaza si pe mine acest job. Astept detalii pe fulea.ciprian@yahoo.com. Multumesc anticipat
Buna ziua. Daca mai este valabil anuntul as fi si eu interesata de o colaborare in acest domeniu.Ma puteti contacta la adresa de email:roxy24_lr@yahoo.com.
.
Ma numesc Beian Larisa, sunt inginer automatist, as fii intersata de o colaborare
Am lucrat diverse astfel de proiecte pentru cunostinte, prieteni, si chiar fost profesori ( o doamna profesoara universitara). Ma intereseaza si pe mine in primul rand calitatea. Lucrez cu maxima atentie, iar greselile gramaticale sunt cel mai mare dezastru pentru mine. Le observ chiar si daca e o greseala intr-o pagina, o observ imediat. Insa si tastatura e prietena mea, si ma descurc si la capitolul rapiditate. Astept sa ma contactati. Promit sa fac totul cat maibine posibil!
sweet2fuchsia@gmail.com
Buna, sunt intersata de acest anunt. As dori sa primesc mai multe datlii despre acest post. Te rog sa imi trimiti detaliile pe adresa nicoleta_tudorie@yahoo.com