Daca postul acesta mai este valabil, m-ar interesa foarte mult. Stapanesc foarte bine limba engleza, fiind student la o facultate de profil si posesorul unui certificat cambridge! Daca va intereseaza mail-ul meu este shadow_returns@yahoo.com! Celelalte detalii raman sa fie stabilite atunci cand ma veti contacta!
Salut..sunt interesat daca inca nu ai gasit un traducator sunt disponibil la id balaceanu.bogdan@yahoo.com, contracostul fiind 8. 5lei / 2000caractere (cu spatii)
Salut.daca mai e valabil contacteaza-ma la balaceanu.bogdan@yahoo.com, costul fiind de 8. 5lei / 2000caractere ( cu spatii)
Buna, m-ar interesa si pe mine daca mai este valabil; detin certificat cambridge advanced, atestat, si am terminat liceul la profilul filologie, intensiv engleza.
Mai este valabil. Astept un mail pe privat.
Am nevoie de un mail unde sa discutam deoarece mesaj privat nu ma lasa sa-ti trimit.
Buna. Probabil ca ai primit deja o multime de mesaje din partea unor traducatori experimentati, dar incerc si eu :-)
c_d_raluk@yahoo.com
Daca a mai ramas vreun capitol de tradus si pentru mine astept un mail. Multumesc
Raspunsul tau aici...Salut. As putea sa va ajut eu daca nu ati gasit deja pe cineva care sa se ocupe de traducerea cartilor. Mailul meu este macovei_stefan88@yahoo.com. Stefan
Salut! Daca mai este valabila oferta, adresa mea de mail este jojomicu@yahoo.com si cred ca te pot ajuta. Astept un mesaj si iti stau la dispozitie cu orice detalii ai nevoie. Multumesc!
Daca inca mai aveti nevoie sunt sigura ca putem colabora la un pret acceptabil. alicetranslation@yahoo.ro
Buna ziua,
Eu sunt traducatoare autorizata de Ministerul Justitiei pentru limbile engleza, franceza si va pot ajuta.
Ma puteti contacta pe email: georgetat@yahoo.com sau mai bine, la telefon 0746962870.
Cu stima,
Georgeta Tosa
Buna ziua,
daca mai este valabil anuntul va rog sa ma contactati. O zi minunata. Roxana
Daca mai e valabila oferta sau alte oferte asemanatoare va rog sa ma contactati pe christian.the1@yahoo.com
DeathTheKid întreabă:
andreiscripcaru întreabă: