anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ați face dacă ați avea/ primi 1000 de €?

41 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

1k eur e un c*cat... probabil mi as lua haine sau as merge la munte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1000€ nu este o suma fabuloasa, este o suma modesta.
I-as bea. laughing

| ReddY25 a răspuns:

Hm,pun deoparte pentru zile negrehappy

| Sofer a răspuns:

Investești în ceva sa ii înmulțești.

| sierra1 a răspuns:

" Joey8: Ce a-ți face dacă a-ți avea..."

Ti-aș lua o cărticică - măcar de 1 € - indrumător ortografic și ortoepic. Nu strică

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu 1000 euro abia te descurci sa traiesti o luna...

| Lioana a răspuns:

I-as pastra.

| Dandinelle a răspuns:

As invata sa scriu corect cu un i big grin

| Vântulalb a răspuns:

Serios @suntserios? Dar ce venit ai tu ca abia te descurci cu 1.000 € intr-o luna?

| Vântulalb a răspuns (pentru Dandinelle):

In postarea asta, nu. Stii tu alte postari unde a abuzat de i-uri?

| blackann a răspuns (pentru Vântulalb):

Pai are dreptate, 1k e un rahat.

| Vântulalb a răspuns (pentru blackann):

Inseamna ca voi nu munciti, nu cunoasteti valoarea banilor. Traiti pe spinarea parintilor care, cine stie de unde si cum castiga banii. Vorbim peste cativa ani.
De fapt, ce sa vorbim? Stiu pe unul care impreuna cu nevasta se apropia de 20.000 lei/luna. Afirmatia lor. Eu suspectez ca treceau de suma asta. Si tot cerea bani de la parinti ca nu-i ajungeau.

suntserios
| suntserios a răspuns:

@V�ntulalb dar de ce nu imi scrii tu direct mie? A ca mi ai dat ignore? Pai daca mi-ai dat ignore ce te mai freaca grija mea si a venitului meu?

Uite cum e romanu', se apuca sa judece si sa comenteze fara sa stie. De ce ti-asumi ca ai stii situatia mea?
Parintii mei n-au avut niciodata bani ca sa traiesc pe spinarea lor, m-am ridicat pentru ca am muncit. Lucrez de la 18 ani, acum sunt manager intr-o companie care ofera servicii financiare. Venitul meu nu e problema ta, iti spun doar ca 1k e un rahat in zilele noastre, chiar si in Romania. La revedere!

| Vântulalb a răspuns (pentru blackann):

Atunci, romane muncitor, hai sa facem schimb de venituri. Ca sa nu mai comentezi aiurea si sa nu mai tii rahatul ala in mana.

| Dandinelle a răspuns (pentru Vântulalb):

E abuzat i-ul si aici: eu as primi,
tu ai primi
el ar primi
ea ar primi
ai inteles?

De ce as face schimb de venit cu cineva? Am muncit sa ajung aici.
Munceste si tu si nu te mai plange. Legat de comentat... dintre noi 2, esti singurul care s-a bagat ca viermele in mar aici.

| haileewatson a răspuns:

Nu e o suma mare dar i-as pune in contul de economii

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru blackann):

Tu nu stii ca romanul traieste ca sa omoare capra vecinului?
A explodat omul cand i s-a spus ca sunt oameni care castiga mai multa ca el si 1000 euro e doar o suma care iti asigura un trai si atat.

| PavelVladescu a răspuns:

Este simplu!
1.Scrie cate idei de afaceri iti vin, orice crezi ca s-ar putea vinde pe internet,
2. dupa aceea le alegi pe cele mai bune
3.gasesti un nume si creezi un logo pentru fiecare ( www.logomaker.com/,www.freelogodesign.org etc. )
4. Creezi un site pentru fiecare ( www.Wordpress.com, www.Carrd.co, etc )
5. Cumperi un domeniu, adica numele site ului tau cu.ro sau.com ( godaddy.com, gandi.net etc.)
6. Adaugi produsele intr o aplicatie de facut magazine online si le pui pe site ul tau ( shoprocket.io, shopify.com etc)
7. iti faci reclama
Pana aici ai cheltui 50 de euro pe creerea site ului, 100 de euro pentru reclama puternica
Cine iti spune ca 1000 de euro sunt prea putini bani sa faci ceva, nu va depasii niciodata aceaasta suma! Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru PavelVladescu):

100 euro pentru reclama puternica
hahahaha, ce gluma buna.
hahaha
...
...
...
inca rad.

Un audit seo + o optimizare seo cum trebuie pentru un magazin online trece de 1000 euro lejer. Sa nu mai zic de bani in adsense care ar trebuie sa fie de ordinul miilor.

PS. Daca nu ai cunostinte de programare, crearea site ului costa si aia 1000 euro nu 50.

Esti amuzant, inca rad.

| PavelVladescu a răspuns (pentru suntserios):

Banuiesc ca deja ai minim o firma ce activeaza intr-un domeniu si genereaza bani, ca mi-ar fi mila de o persoana ce ar vorbi in necunostinta de cauza, nu e cazul aici, nu i asa?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru PavelVladescu):

De 15 ani lucrez in domeniu... stiu ce zic si stiu cat costa

| NLS a răspuns:

Mi-aş lua o carte de gramatică, si de restul, pufarine.

| sierra1 a răspuns (pentru Dandinelle):

Aici "primii 1000 de €?"

Răspuns utilizator avertizat
| Dandinelle a răspuns (pentru sierra1):

Exact ca nu e primul care primeste ci e vorba de verbul "a primi"

Oops, de fapt acolo a scris CORECT!

| Dandinelle a răspuns (pentru sierra1):

Simtul meu romanesc imi spune ca nu e corect laughing agree to disagree? daca vrei iti mai dau cateva example big grin

Nu discutăm pe tema asta pentru că tu nu știi gramatică (ai dovedit) și ce-i mai grav e că nici nu știi că nu știi.

~ Dandinelle : e vorba de verbul "a primi" ~ nici măcar nu e verb!