As cumpara mancare,haine,as da o petrecere,as dona niste bani pentru,, Unicef".as cumapara multa mancare pentru caini si pentru pisici, le-as da(celor care nu au stapan). poate as si adopta cateva.restule le-as vinde unor oameni cu suflet bun!
sper ca ti-am fost de ajutor!
DACA AS FI IN LOCUL TAU i-as investi in meditatii la limba romana ca sa nu mai scriu ca un "semianalfabet"
Am gresit cuvantul ati.)) pana acum nu am sesizat ca se scrie legat...sincer. si tin mult la limba romana. Daca iti spun ca mai nou NICIUNUL nicuna nicio.se scrie legat m-i se iarta greseala?
Nu.pentru ca ai scris mi dezlegat...deci.nu tii asa mult la limba romana
Eu, asi da o petrecere si asi invita toti utilizatorii de pe TPU (Toti Pentru Unu)
MI as luat un Mercedes 190E 2.3 16v Cosworth si m as duce la Monte Carlo restul e poezie...
Ai pus intrebarea ca sa ne facem, sperante aiurea? nu stiu, probabil i-asi sparge aiurea
Mi-as achizitiona o masina la mana a doua in jur de 5.000 de euro iar restul de 5.000 de euro as baga in ea "tunand-o"!
Pai cred ca mi-as cumpara prima oara un pc de ultima generatie, un telefon de ultima generatie, niste lucruri prin casa si o pizza super buna!
SaveTheNature întreabă:
andreiscripcaru întreabă: