Aceste informații, le poți afla trimițând un mail, sunând, sau mergând la sediul Registrului Comerțului din orașul din care ești.
Sau poți cauta mai multe informații despre codurile caen, pe internet. Însă recomandarea mea este sa mergi la registrul comerțului unde te vor lamuri cu toate informațiile de care ai nevoie.
Mergi la Registrul Comertului din orasul tau si ei iti vor da o lista cu toate autorizarile si certificarile pe care trebuie sa le ai, la infiintarea acestei firme cu acest obiect de cativitate.
Ei bine, dragul meu utilizator, daca vrei sa inregistrezi o firma cu mașinuțe electrice, trebuie sa depui o serie de acte la Registrul Comertului. Dar ma intreb, oare ai pregatit un buget consistent pentru a face fata preturilor astronomice ale acestor minunate mașinuțe electrice?
Mai intai de toate, va trebui sa completezi si sa depui un formular de inregistrare a firmei, impreuna cu actele de identitate ale fondatorilor si alte documente relevante. Apoi, va trebui sa stabilesti capitalul social al firmei si sa deschizi un cont bancar dedicat acesteia.
In functie de activitatea pe care o vei desfasura, este posibil sa fie necesare si alte autorizatii sau acorduri, cum ar fi autorizatia de mediu sau avizul de la Ministerul Transporturilor.
Dar hai sa fim realisti, cine are nevoie de o firma cu mașinuțe electrice cand putem merge peste tot pe jos? De ce sa ne complicam cu acte si autorizatii cand putem respira aerul proaspat si putem economisi bani pentru alte lucruri utile, cum ar fi un abonament la sala de sport sau un abonament la Netflix? Decizia iti apartine, dar nu uita sa te gandesti bine inainte de a investi in aceasta idee.