Incearca sa faci un site in care sa educi lumea cum sa manance, nu vezi ca hrana are o asemenea calitate proasta ca ne face mai rau decat bine. Dupa ce faci trafic pe acel site il vanzi, sau colaboreaza cu cineva. eu am deja 2 site-uri cu care colaborez plus 2 ale mele. www.uleimasline.info
Un chiosc de cartier e cel mai recomandat lucrezi tu si nimeni nu o sa te cojobeasca de bani
Ai niste studii? Daca da spune-mi ce, si iti pot recomanda o afacere profitabila. Sau poti investii in tineri, exemplu. Sunt tineri care au mult timp liber si construiesc boxee, sisteme audio, dar nu au cu ce sa inceapa, gandeste-te ca tu le dai banii de inceput, si ei iti dau 30% din vanzari. Tu trebuie doar sa vi cu banii si sa le cauti clienti cat mai rapid pentru a scoate profit.Cunosc pe cineva care a incercat, si acum are proriul magazin cu asa ceva. Dar pentru inceput, incearca ideea asta. Pot sa caut persoane care sa se ocupe cu asa ceva.
Sinteti amuzanti in ignoranta voastra. Cu 5000 EUR numa' bine iei 2-3 hectare si fie le dai in arenda, fie te apuci tu sa cultivi ceva. Saaau... ii o juma' de hectar pe undeva si faci ciupercarie. Nu arunca banii pe timpenii gen comert, intra in productie, viitorul e in agricultura, vezi si tu ce dezastru e dpv economic, si o sa fie din ce in ce mai rau. Pamintul e sfint, l-ai luat, e al tau, nu mori de foame in caz de nasoleala.
O spalatorie auto sau o firma de publicitate cu cel putin 10 angajati.
Gasesti aici mai multe detalii: www.afaceri-profitabile.com
Sadboy11 întreabă: