Chiar si cu criza asta, cele absolut necesare mereu vor functiona. De ex: pompe funebre, brutarie.
Dar daca n-ar fi criza, atunci as aduce masini din Germania si le-as vinde aici, sau as concesiona un teren si as sapa o balta, as construi niste cabanute ca si o zona de agrement (am vazut eu poiana absolut fantastica langa un rau in jud. Bistrita; in weekend mereu e plin acolo).
Alta afacere care ar fi mers daca nu era criza ii crescutu de strut ( absolut totul se utilizeaza din corpul lui; oase-medicamente, pene-design, carne-alimente; si sunt printre cele mai rezistente fiinte de pe pamant). Si melcii, usor de crescut, se cumpara f mult in Italia.
Dar cu criza asta...
Indiscutabil, cea mai banoasa, sigura, legala, este afacerea celor care ridica masinile parcate ilegal. Va dau voie sa ma contraziceti!
No God, de ex in Spania prostiutia este legala si totusi este cea mai banoasa afacere si traficul de droguri bineanteles, amandoua au legatura. in general cea mai banoasa este cea de a face parte dintr-un clan mafiot dar are cel mai mare dexzavantaj: acele de a nu te mai trezi de dimineata.
Tot ce tine de sex se vinde bine..prostitutia. Adica sa fii proxenet. Asta deocamdata ilegal.
Afacere banoasa : pariuri sportive si aparate electronice. astea nu mor. e criza, dar omul isi baga ultimul ban in asa ceva, numai, numai l-o inmulti. va spun sincer, in pariuri nu se simte criza. ma refer ca e o afacere banoasa sa fii patron de asa ceva, nu sa joci personal
Depinde la ce te referi: afacere legala, semilegala, ilegala sau doar cea mai banoasa?
cea mai banoasa: dealer de droguri
ilegala: dealer de droduri
semilegala: firma de imobiliare
legala: nici una
Profitabil; si care sa nu dai faliment e o firma de administratie de blocuri.iti angajezi 4 administratori si preiei blocuri in administratie eu am un prieten care ii merge bine chiar foarte bine! asta nu o sa moara niciodata ca oameni tot trebuie sa plateasca cheltuieli de intretinere!
Ma refeream la afacere legala domnilor (ati uitat ca sunt o doamna) va rog nu vb urat
Vrei sa castigi bani online cu adevarat si fara nici cea mai mica investitie http://www.marketglory.com/strategygame/nelutzu33 intra aici inregistreazate si joaca pentru a face bani online tutoriale pe youtube.
Garantez pentru el.
AlexFrandos întreabă: