| Marck94 a întrebat:

Ce ai alege mai mult, hair-stylist, frizer sau bucatar? De ce?

5 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Bucatar. Se castiga cel mai bine dintre meseriile pe care le-ai zis tu (ma rog... daca esti bun hair-stylist si lucrezi pentru cineva important, clar vei ajunge la salarii in euro dar trebuie sa ai noroc si sa fi din nou... bun) + gastronomia intotdeauna o sa existe si o sa fie cautata.
Dar eu personal nu am treaba cu niciuna din cele 3 meserii dar mi-am spus parerea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Evolution a răspuns (pentru Marck94):

Eu lucrez in IT. Taicamiu este bucatar in Germania (in trecut a lucrat si el in domeniul calculatoarelor) si e destul de greu, acum depinde si unde vrei sa lucrezi si cat timp lucrezi. Dar este o meserie banoasa in sensul in care primesti destul pentru cat muncesti dar e multa munca. Nu stiu in Romania cum functioneaza treaba dar cel putin in strainatate este mare cautare de bucatari.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Hair-stylist pentru ca mi-as deschide un salon al meu. Merwu am vrut sa am propria afacere. Castiga destul de bine. Ca si bucatar pot deschide un restaurant, dar nu ma atrage bucataria asa de mult XD

| Laila12Izabela a răspuns:

Bucătar,e o meserie căutată, iar daca esti dedicat acestei meserii, lucrul asta iti va deschide multe ușii in viata