Revolut NU este o aplicatie, este o banca online din Irlanda, UK!
Copii sub 18 ani nu sunt eligibili sa aiba cont revolut!
"Revolut has a full banking licence and operates in Ireland as a bank"
Ca minor, iti poti deschide conta bancar cu card legat de el, la orice banca din Romania, fara sa ai taxe si comisioane bancare.
Cardul il ridici de la sediul bancii, in ziua cand ti-ai facut cardul sau a doua zi in cel mai rau caz.
Da, este o bancă online. Dar este și o aplicație.
Și ba da, cei sub 18 ani sunt eligibili să aibă revolut. Pentru că există "Revolut Junior". Dar, se face pe contul unui părinte.
A inceput ca o aplicatie:
https://play.google.com/store/search?q=revolut&c=apps
https://apps.apple.com/us/app/revolut/id932493382
acum au devenit banca pe bune si nu mai merg manarerile care mergeau inainte (transferuri internationale fara urme, evaziune fiscala, etc.), in plus, daca ai poprire pe cont, ti-o trage, chestie care nu se intampla inainte de a deveni banca
dar aplicatia e in continuare
eu ma bucur ca am ales Monese din prima si nu Revolut
Ai inteles gresit. Revolut e o aplicatie sigura, dar nu iti garanteaza acelasi lucruri si aceeasi comunicare ca o banca fizica.
In rest, dupa cum am vazut ca ti-a mai scris cineva la cealalta intrebare, orice banca ofera card si aplicatie. Cred ca pana ci CEC are acum o aplicatie de banking.
Nu știu, ce să mai zic. Nu aș vrea să imi pun niște bani pe cardul acela, și să îmi dispară ( știu că și la băncile fizice pot dispărea), însă multe persoane folosesc aplicația asta sau altele deși au cont bancar.
Și eu, am cont bancar și card la BCR, însă nu prea pot sa fac unele lucruri cum se poate la revolut spre exemplu.
Majoritatea băncilor din România, au aplicația lor de internet banking.
Și la BCR am auzit, cazuri că le-a dispărut la oameni bani de pe card.
De exemplu aveau 250, când au vrut sa plătească cu cardul le-a dat eroare. S au uitat în aplicație și aveau 0.
O să mă mai gândesc dacă să îmi fac cont sau nu... Dar dacă nu se prea merită să îl folosești în lei, atunci nu cred ca o sa îmi fac. Poate în viitor vor mai apărea aplicații de acest gen.
Diferenta e cand iti dispar banii din contul bcr poti sa ii contectezi mult mai usor si ajungi imediat la o sucurusala a lor. La revolut esti la mana chatului lor sau ce alte sisteme de comunicatie mai au.
Si totusi sunt curios ce nevoi ai de la aplicatia de Rovolut pe care nu ti-o pot indeplini restul aplicatiilor bancare
Nu stiu cum e in Romania, dar bancile olandeze percep cativa euro pe luna pentru a avea cont si card.
Mulți mi-au recomandat aplicația asta. Am vrut să îmi fac cont de mult timp, dar nu am mai facut-o. Nici acum, nu o voi mai face.
Chestia e că și cu BCR sunt probleme, adica dacă dispar banii ei nu recunosc, spun că tu I ai cheltuit și lucruri de acest gen.
Dacă suni la BCR, le dai toate informațiile corecte despre cont, și răspunzi corect la întrebările pe care le pun te trezești că zic "Informațiile pe care le-ati spus sunt greșite așa că nu îți putem da informatii". Asa zic operatorii de la call center.
Și BCR, și alte bănci au problema asta și multe altele.
Și la băncile din România pot dispărea banii, dar sa zicem ca mai exista să se la recuperare. Dar la revolut nu prea... cum e online, cum nu prea poți sa ii contactezi și restul...
Poate e cont și card pentru adulți. Am văzut ca exista card standard - la care nu se plătește. Dar mai exista premium și încă ceva de genul, la care se plătește o taxa lunară. Nu știu cât sunt acele taxe lunare... Probabil de aceea se plătește
( asta dacă te referi la revolut )
Dacă te referi la băncile fizice, nu știu. Sunt tari diferite, reguli diferite. În România, la conturile de minor ( cred ca la toate băncile e așa), comisionul este 0.
Orice cont are atasata un extras de cont cu orice operatiune. Nu exista "adica dacă dispar banii ei nu recunosc". Astea sunt povesti. Si banii aia nu dispar asa din senin atat timp cat ai grija de cardul tau.
Cunosc persoane cărora li s-a întâmplat să dispară bani așa din senin. Până și aici, pe TPU am văzut ca au fost cazuri de genul. Chiar la BCR...
Știu ca exista extrase de cont, dar la cum sta treaba în România..., ăștia fac tot ce vor și nu recunosc...
Astea sunt povesti cu zane.
Totul e pe extrasul de cont, sunt lucruri automate care se intampla in niste sisteme foarte complexe de securitate.
Sa fim seriosi totusi, nu fura bcr 200 lei lui iepurasul50 de pe TPU si ii modifica extrasul de cont la mana.
A, da, daca-ti virusezi mobilul si normal ca banii ii papa altii, dar... nu e vina bancii.
Revolut e 100% sigur, cu condiția să fii și tu precaut să nu oferi pe tavă datele hoților.
Bunq. Dar nu permite minori decat daca unul din parintii lui au cont la Bunq.
Monese, nu stiu de faza cu minorii, dar eu am si am si card de la ei
dar revolut e acum sigura, pentru ca a devenit oficial banca
lvr întreabă: