| Deiiiiia a întrebat:

Ce as putea sa fac in viata, ce meserie, ce profesie as putea sa urmeaz dar sa fie si profitabila? Ma bazez pe desen.

9 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Designer vestimentar, designer web, arhitect etc.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cu desenul nu sunt sanse mari, pictorii nu mai au cautare ca in trecut. Se bucura cei care mai prind cate un contract sa mai restaureze sau sa picteze o biserica...Desenul in creion a fost si pasiunea mea. In liceu mai faceam cate un banut, Vindeam cu 10 lei un portret facut "la minut". Nu o sa uit niciodata anii aia, imi desenam si profesorii in timpul orei, uneori ma prindeau, dar datorita desenului, foarte reusit, reuseam sa scap de...pedepse. Dar mi-au dat de lucru si a trebuit sa pictez toate panourile scolii aflate pe holuri. A fost tare fain.

| victorr_3274 a răspuns:

Picteaza nuduri, cum ar fi Elena Udrea si vei ajunge departe! lol

| agnessme a răspuns:

Design, arhitect. Daca nu ai gasit inca un job perfect.......mai ai o sansa! copiaza linkul http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa, FREE time. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA! ASTA E SANSA TA! vei fi ghidat pas cu pas. cauta dovezi pe youtube

| ta5232545 a răspuns:

Eu te-as sfatui ca desenul sa fie un job. ai nevoie de o meserie mai serioasa ca sa fi cineva in viata! si eu m-as baza pe desen, muzica, dans, dar trebuie sa le iau drept job-uri. sper ca te-am ajutat! o zi frumoasa! happy

| PovesteaVieţiiMele a răspuns:

O te rog.desen? adica nah fa ce vrei.e viata ta dar dc vrei sa iei multi bani invata si fa-te ceva mai interesant de care sa auda lumea de tine.nu arhitect sau cv care sa se bezeze pe desen.in fn fa ce iti vrea tie mulshiuletu'.pah pah.:*:*

| floresdemayo a răspuns (pentru PovesteaVieţiiMele):

Păi atunci ce-i recomanzi? Să se faca artistă? Ori infractoare ca sa apara la stirile de la ora 5? Asa aude lumea de ea...

| PovesteaVieţiiMele a răspuns:

Stai calma.eu doar am zis.nu trebuie sa te acidulezi atat.am zis si eu.mi-am dat o parere.ce? e interzis acum sa iti mai zici si propria parere?

| Ema46 a răspuns:

Buna.happy Daca esti buna la desen poti incerca Arhitecthappy sau daca iti place Designer vestimentar... Si poti picta tablouri in timpul liber pe care ai putea apoi sa le vinzihappy
Sper ca te-am ajutat:* Pa pa:-H