| Autoplex a întrebat:

Ce ati dori sa sa fie modificat/adaugat la sistemul de a cumpara/vinde un autoturism? Cum va doriti sa fie o platforma web unde vinzi/cauti un autoturism, sau ce lipseste?

Suntem o platforma web unde cauti sau vinzi autoturisme. Momentan avem pe platforma toate anunturile de autoturisme existente din Bucuresti (inclusiv de pe toate website-urile precum Autovit, OLX, CarZZ, BestAuto, LaJumate, etc), toate sunt intr-un singur loc. Avem articole cu noutati despre masini, informatii noi, etc. Recenziile la masinii sa poti citi care ar fi masina potrivita pentru tine.

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi modelu mobile.de

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica aveti anunturile de la toate site urie?
le ati furat?

| Autoplex explică (pentru suntserios):

Anunturile nu sunt furate. Suntem parteneri si sunt adaugate si in baza noastra de date. Nu mai trebuie sa intri pe toate website-urile sa cauti manual apar si cele de la Autovit, CarZZ, BestAuto in acelasi search toate la un loc.

| Alverto a răspuns:

Ceva in genul CarVertical nu? Mi se pare unul dintre cele mai bune lucruri când îți cumperi o mașină

| Autoplex explică (pentru Alverto):

Suntem parteneri cu CarVertical. Cu un singur click aflii toate informatiile. Nu mai trebuie cautat si bagat VIN-ul manual.

| suntserios a răspuns (pentru Autoplex):

Si cat costa?

Cat costa o verificare VIN?

Ai zis asa
"Cu un singur click aflii toate informatiile"
cat costa click ul ala?

Este pretul care se afiseaza si pe CarVertical, 50 ori 75 RON.

| Unknownzgw a răspuns:

Să fie semnalaţi samsarii, evident.

| Autoplex explică (pentru Unknownzgw):

Sincer sa fiu, mi s-a intamplat si mie o data. Am vazut un Honda Civic, care arata destul de ok si vanzatorul la telefon a jurat cu mana pe biblie ca masina nu a avut accident si ca nu au fost dati km inapoi. Am facut o verificare si i-am spus ca are o indoitura pe haion de la un accident, cati km au fost dati inapoi, un accident aproximativ 1 an in urma. Ghiciti ce, a spus: "M-a prins politia sa m**** mama stiu astia si cand mi-am **** femeia" si a inchis imediat.

Si ce faci cu miile de masini reparate la coltul blocului care nu apar pe car vertical?

Accidentele grave de obicei sunt raportate. O data raportate intra in sistem. Poate sa repare unde vrea proprietarul dar in sistem tot raman. Reparatii mici intr-adevar nu se raproteaza, pe orice cumparator il intereseaza ceva grav, cele vizuale le vezi la momentul achizitiei.

"Poate sa repare unde vrea proprietarul dar in sistem tot raman"

nidecum. daca tu nu faci reparatii la un service partener cu dealerul nu apare nimic in sistem.

Accidentul este inregistrat si de asigurator.

| Pantagruel a răspuns:

Ne si platiti pentru astfel de informatii? happy