O parte din ei i-as da parintilor sa-si rezolve problemele pe cat se poate. Cealalta parte as investi-o in haine
Buna, pai eu sunt pasionata de desen, cu 1000 de euro mi-as lua tot ce-mi trebuie pentru desen: vopsele, sevalete, foi, panze, etc
Eu cu 1000 de euro as putea sa imi cumpar o bicicleta faina si sa cutreier toti muntii cu ea sau sa imi petrec revelionul undeva frumos poate cu o fata draga.
Deseori ne gandim numai la noi dar ar trebui sa incercam sa ii ajutam si pe alti bine acum nu sa dai 1000 de euro unui amarat dar vreo 10 lei... pentru. ca cele mai mici si mai marunte lucruri ne fac fericiti.
Daca as fi la concursul miss world 2012 as spune ca i-as dona copiilor din china dar eu sunt putin mai egoista asa ca-ti raspund cinstit mi-as cumpara 1 tona de ciocolate si le-as minca sa mi-as lua un telefon nou ca m-am saturat de Nokia mea de 3 ani, am multe scenarii pentru atitia bani dar din pacate nu-i am
Daca spuneai ca cel mai interesant raspuns are 1000 euro merita sa raspund dar asa...
Mai, daca spun ca i-as dona e o minciuna pe care nici eu nu as crede-o.
Tinand cont ca se apropie sarbatorile de iarna cred ca as investi jumatate din suma in cadouri de tot felul pentru familie si cei apropiati mie, cu 500 euro poti cumpara destul de multe, iar cu restul probabil as inchiria o cabana unde sa imi petrec revelionul cu colegii si prietenii...
Asta as face eu, intrebarea este de unde sa gasesc 1000 de euro?
Raspunde-i prietenei tale sa nu mai gindeasca ca o maimuta prostita de reclame, la 21 de ani daca vrei sa investesti in tine, de 100 EUR faci un CISCO sau un curs intensiv de gatit, limbi straine, ceva de genul asta care sa iti ofere niste sanse in plus in viata. Plus de asta, nimeni nu te opreste la 21 de ani sa iti cumperi un hectar sau macar juma' de hectar cu banii astia.
Nu e o suma foarte uriasca incat sa-ti permiti foarte multe. Cel mai probabil as lua cadouri de Craciun.
Unde cumperi tu cu 1000 de euro 3 hectare de teren? habar nu ai ce vorbesti.
Am zis ca ii adaug la ce mai am, nu am zis ca iau 3 ha cu 1000.