În ziua de azi suma aia nu e aproape nimic. Probabil mi-aş renova apartamentul, aş merge într-o vacanţă lungă şi restul la bancă dacă mai rămâne ceva.
As calatori, mi-as cumpara haine si cosmetice, mi-as ajuta parintii, mi-as cumpara un telefon mai bun, as face scoala de soferi si mi-as lua si o masina, nu foarte pretentioasa deocamdata.
I-as da parintilor sa ii cumpere fratelui meu un apartament in Bucuresti ca e chiria prea mare.sau. mi-as lua o masina
As merge in Cluj cu ai mei si as lua primul avion catre Coasta de azur sau catre Ibiza. Dupa ce voi venii de acolo restul de bani i`as da celor saraci
Pai mi-as lua haineeeeee =p~
))
Si ce mi-ar ramane i-as da lu' tati sa-mi renoveze camera
)
Mi-as ajuta parintii sa ajunga la zi cu datoriile la banci, chirie, intretinere si asa mai departe, si daca ar mai ramane bani mi-as cumpara un telefon Corby.
As pleca intr-o vacanta de 1 luna pe o insula din oceanul indian or pacific:X:X:X
Cu siguranta o mik parte as da-o s particit la cat mai multe concursuri de muzica, sa imi iau o chitara, o bicicleta noua, alt laptop, niste haine cat mai dragute, niste pantofi draguti, o masina nu pentru ca sunt prea mik, si as mai vizita niste locuri cum ar fi grecia
Sincer? 1. 000 D euro as da saracilor, de restul mi-as face o casa. Daca mai raman : o sa iau multe haine, aparate electrice, electronice. distractie si etc. Dar de ceva fi sigur : Ai ce face cu banii! Sau daca nu, i-as pastra pentru liceu, facultate si zile negre!
Sunt cam putini asa ca i-as mai cere la tata niste bani ca sa pot sa-mi cumpar o masina asa, cadou de majorat
Primul lucru pe care l-as face ar fi sa-mi iau un Nikon .
Si dupa...nu stiu probabil as vizita America .
In primul rand, o sa ies cu familia in oras. Dupa, o sa vad ce fac, mai intai astept banii
) deci cred ca as pleca in alt oras sa continui stiudiile si nu i-as cheltui. =s ca dupa nu-as mai ramane cu nimic, o parte, sa zicem 4000 euro ii las mamei si plec din tara sa ii investesc in ceva, si poate sa devin solist ))
ehhh, daca nu, imi cumpar o casa intr-o tara straina si as lua-o pe mama si pe frate-miu din saracia asta de tara.=s si am trai fericiti tra la la
As baga benzina in masina tatalui, platesc un vecin sa conduca si ma duc la prietenul meu. apoi multe
SaveTheNature întreabă:
SaveTheNature întreabă:
lvr întreabă: