anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca ati avea ceva banuti, sa presupunem 10.000 de euro?

25 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

As deschide o firma pentru incasarea TP.
Cu banii obtinuti mi-as face cateva moteluri exclusive, all inclusive, de 5-6 stele. big grin

| Adry05 a răspuns:

Sincer, nu-s sigură între a-mi face casă sau a deschide un business

| sabin89 a răspuns (pentru Adry05):

Crezi că se poate face casă cu 10.000 euro?

| Adry05 a răspuns (pentru sabin89):

Da, corect, atunci aș începe o casă na laughing

| MihaelaDart a răspuns:

O procedură de fertilizare in vitro care costa in jur cu tot cu tratament 5000-6000 euro. De restul ii pun deoparte.

| RAY a răspuns:

As da bani pe femei, droguri, alcool si de restul sa imi ramana de inmormantare

suntserios
| suntserios a răspuns:

As vinde masina actuala si as lua alta cu toti banii

| LPCTSTR a răspuns:

Un PC de gaming pare cel mai rezonabil pentru mine + haine si ceva incaltaminte overpriced nike care trece de 3-400 lei pentru ca de', marca forever.

| Sn4k3 a răspuns:

Cumpar ce am nevoie, platesc chiria si restul ii investesc in ceva sau ii bag la saltea.

| SG1995 a răspuns (pentru Sn4k3):

Cu banii ăia iți iei apartament.

| Sn4k3 a răspuns (pentru SG1995):

Da, cel mai apartament.

| SG1995 a răspuns:

Îmi iau o garsonieră. Fac cumva și fac o școală, poate post-liceală.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

E strict confidential adica prefer sa nu spun. Gandeste-te sunt banii tai tu faci ce vrei cu ei depinde numai de tine ce vrei sa faci cu ei. Eu te sfatuiesc sa iti ei ceva care sa iti fie de folos pe termen lung si care sa tina de exemplu: o masina, un scuter, pune-i de-o parte de zile negre sau in caz ca am vreo problema de sanatate pentru ca sti cum e "sanatatea e mai scumpa decat toate". Daca nu ai bani esti mort in ziua de azi nu se uita nici macar un medic la tine mai ales ca in Romania trebuie sa dai spaga ca altfel mori pe patul de spital ca un caine iar dincolo e si mai rau.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Depinde

| adryang78 a răspuns:

Aș investi într-o afacere cu imprimante 3D. La noi sunt aproape inexistente, este o piață încă neexploatată. Eu am avut intenția asta, dar n-am avut fondurile necesare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-aș cumpăra o bicicletă mai performantă. Poate chiar bicicletă electrică.

| Ichigo a răspuns:

1. As cumpara teren/o mica garsoniera in zone uitate de lume in acest moment dar care vor fi inghitite de orase in urmatorii zeci de ani. Si atunci valoarea investitiei poate creste si de 10 ori
2. I-as investii pe toti in diferite active. Fonduri mutuale, actiuni, bursa, etc
3. I-as investi in mine. De jumatate din bani as invata cate putin din toate domeniile necesare pentru a crea un circuit de bani bazat pe active, iar cu cealalta jumatate as testa ceea ce am invatat.

| anonim_4396 explică (pentru Ichigo):

Si eu ma gandesc la o garsoniera, tinand cont ca acum stau in chirie laughing. Dar faza e ca sunt indecis in legatura cu viitorul. Si daca dau mai toti banii pe locuinta ce ma fac daca imi trebuie ulterior cash Ca nu vinzi u atat de repede?

| Ichigo a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspuns simplu laughing O dai in chirie. Ai un venit activ. Si cand ii creste valoarea, vinzi. Poate poti sa-ti acoperi chiria actuala cu chiria perceputa.

| xseven7 a răspuns:

1.O colectie de adidasi originali. O debara plina de adidasi de sute de euro
2. O biblioteca cu ce carti vreau eu( de preferabil, coperta frumoasa)
3. O colectie de haine de brand si diferite bijuterii.
Gata, asta as face cu banii daca i-as avea in momentu asta in mana.
Probabil ca zic asta acum. Cine stie, daca intr-adevar ii am in mana poate o sa i cheltui pe ceva mai. nu stiu, mai matur?))))) Nu stiu cuvantul potrivit.

| Demidol a răspuns (pentru xseven7):

"O biblioteca cu ce carti vreau eu( de preferabil, coperta frumoasa)"
Coperta e importanta? Mi-ai amintit de o intamplare reala (din pacate). Un tip s-a dus la un depozit de carte unde cunostea pe cineva. S-a laudat ca si-a renovat casa si are mobila noua. Apoi, a scos o lista si i-a crerut cunostintei sale: "Pentru biblioteca asta noua, vreau 50 cm de carti cu coperti rosii, 30 cu coperti albastre..." si tot asa. Isi lua cartile sa decoreze biblioteca, nu sa le citeasca.

| xseven7 a răspuns (pentru Demidol):

Daca imi plac cartile care au coperta frumoasa nu inseamna ca nu citesc))))
Ce repede isi dau unii cu presupusul.

| xseven7 a răspuns (pentru Demidol):

Dar e iritant intr-un fel... intalesc mereu oameni ca tine, care fac din orice un lucru negativ... ca sa para ei mai interesanti.
Pur si simplu, imi place ca lucrurile mele sa arate frumos si dragut. Si daca-s carti ce? Putea sa fie orice altceva, ca tot asa spuneam.

| anonim_4396 explică (pentru xseven7):

Lasa ca am eu carti, cateva sute fara misto laughing Insa sunt prea pretioase sa le deschid, asa ca le las sa se puna praful pe ele. Am impresia ca stau acolo de ZECI de ani buni.
Nu ma pasioneaza cititul, in special ca am carti din astea literare, romane, povesti dracu stie ce. Singurele carti pe care le-as citi ar fi cele de psihica, existentialism. Dar e mai usor cum gasesti pe net rezumatul

| PaulDaniel123 a răspuns:

I-ași investi la bursa, daca merge totul cum trebuie, nu ai ce regreta

Întrebări similare