| Ramona59 a întrebat:

Ce credeti? Banii sunt mai folositori decat mintea?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Avind minte, gasesti solutii de a face bani. Insa cu bani, nu poti cumpara mintea. Tindem sa credem ca cu banii poti cumpara orice, ca ei aduc fericirea, insa nu e chiar asa. Nu poti cumpara sanatatea (sunt destule boli si dureri fara tratament), nu poti cumpara dragostea (inima celui/celei pe care il/o iubesti nu cedeaza la bani, si daca chiar o face, sti si tu ce fel de om e), nu poti cumpara zimbetul, acea stare de buna dispozitie pe care ne dorim sa o avem mereu (mereu vor fi lucruri care sa ne intristeze). Asa ca, cauta sa ai minte suficienta, si nu vei simti lipsa banilor.

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Si daca ai bani iar mintea lipseste cu desavarsire si nu stiu cum sa-i ccheltui ce faci?

| sudsuinededouaori a răspuns:

Nu, bani se pot face usor daca ai minte cum foarte simplu daca ai bani sau o afacere lasata de parinti, poti sa ramai falit daca nu ai minte si nu sti ce sa faci cu ei.

| Laurishkutza a răspuns:

Din punct de vedere al moralitatii, da, categoric. Insa in ziua de azi poti sa fi geniu si ajungi vanzator de ziare. Banii sunt totul in tara noastra, oamenii au ajuns sa-si faca slujba in scarba, pentru 5 milioane cu care-si traiesc viata. Eu invat cat pot, apoi sper sa plec. Mi-as dori ca totul sa fie sigur si usor in lume, si nu cei cu miliarde la salariu sa traiasca in puf, niste analfabeti. Noi oamenii cu carte ar trebui sa ducem o viata decenta! Nu-i asa? Funda?
Pace happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunde-ti, mai intai, la urmatoarele doua intrebari :
1) banii pot sa creeze minte?
2) reciproca intrebarii 1) este valabila?
nu mai ramane decat sa tragi concluzia de rigoare si vei fi gasit raspunsul cautat.

| SunShine a răspuns:

Pentru unii da.Adika nha unii cred ca pot cumpara tot cu banii dar nu e chiar asa...

| marbal a răspuns:

Trebuie sa iti descoperi mai intai talentul, adica sa faci ceea ce iti place si dupa aceea vor veni si banii!
http://marycix.net/2010/10/09/cum-iti-descoperi-talentul/

| portocalăăă a răspuns:

Da.
pentru ca un om sarac, dar cu minte, nu va fi la fel de apreciat ca toți proștii care știu să mituiasca.

| BlackCatEye a răspuns:

Nu ca daca ai minte faci bani (ma rog in ziua de azi nu prea da' asa trbuia) oricum mai bine cu minte si sa te respecte lumea decat sa ai bani si sa te huiduie ca esti lacom si prost

| Mirela_2360 a răspuns:

Nu