Adevarul este ca suntem prea multi reprezentanti,eu iti recomand o colaborare cu un reprezentant,adica sa stringi comenzi sa ii le dai reprezentantului ca sa faca el toata treaba (trimite comanda, ridica produsele s.a.m.d.)ca sa iti poti lua produsele la reducere, bineinteles discountul la produsele comandate de tine tii se va inmana personal, pe baza facturi, nu ii va ramane reprezentantului nimic din partea ta fiindca este dreptul tau pentru comanda ta, si asa nu va fi nici o problema daca nu faci comanda o campanie sau doua,
Daca esti din Bucuresti poti lua legatura cu mine sau vizita pagina mea de pe facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Avon_Super-Reduceri/448442878511208
Daca totusi vrei sa te faci reprezentant informeaza-te inainte cu beneficiile pe care o sa le ai, si mare atentie la coordonatorul care te inscrie deoarece al meu este "foarte pe dinafara"nu m-a ajutat cu nici un sfat in legatura cu avonul, a trebuit sa ma descurc si sa invat singura, experienta am capatat-o singura.
Si coordonatorul are multe beneficii de pe spinarea ta ...asa ca ai mare grija.te pupic si succes
Da, merita. Mama mea este reprezentant de 10 ani. Acum nu mai este. Ne-am mutat din Romania. In timp ce ea a fost a fost foarte bine. Am fost foarte multumiti de produse. Mai ales de machiaje. Iti recomand.
Da merita am fost si eu si sa stii ca sunt foarte bune deci poti sa te inscrii Bafta!`:*:*
Eu sunt multumita de avon si cred ca merita sa fii reprezentant. am auzit ca se dau si multi bani. nu sunt sigura de asta dar ar merita.
Nu! nu merita! e frumos la inceput.in primele luni cand primesti tot felul de cadouri.eu am fost reprezentat avon 4 ani de zile.primii 2 ani au fost bunicei.dar ceilalti 2, m-au adus la faliment.mereu primeam alte produse decat ceea ce comandam, sau mai rau nu primeam produsele, desi ele erau pe factura. comandam anumite nuante de oja/pudra/ruj etc si primeam cu totul alta nuanta.si sunam mereu la ei si le ziceam `stiti nu mi-am primit produsul cutare desi este pe factura la plata` si ei imi ziceau `cautati mai bine in colet`, credeau ca le fur, nu stiu ~x( sau cand le ziceam ca primesc alte nuante decat cele cerute imi raspundeau `ca exista posibilitatea sa se mai incurce si ca sa fac retur` returul dureaza si mai mult te complici.si binenteles, mereu avand probleme, clientii se cam satura de tine.nu recomand.am avut probleme la avon in ultimii 2 ani angro
Daca ai cui sa vinzi produsele merita! sunt produse bune (eu imi comand produse si de la avon si de la oriflame si nu vad vreo diferenta)! funda?
Eu iti propun sa fii reprezentat la life care unde poti sa iti faci o retea si in cateva luni sa castigi mii de euro lunar, dar depinde de tine
Doriti sa faceti niste banuti frumosi? doriti sa aveti afacerea voastra si in cateva luni sa ajungeti director de vanzari stand in fata calculatorului si castigand din luna in luna cat mai multi bani? daca te atrage aceast lucru da-mi add la skaterboy_66 pe messenger si iti explic cat de simplu este sa ajungi in cateva luni sa castigi mii de euro, pot demonstra ca este real, este recunoscut in toata Europa si nu numai si tu poti face parte din aceasta retea de succes, te astept partenere
Buna.
Din punctul meu de vedere nu se merita sa te faci reprezentant. Am fost si eu aproape 2 ani.
Ideea este ca tu tb sa faci o comanda minima de 150 lei la fiecare catalog. Poate sunt luni in care nu o sa ai decat comenzi de un ruj sau un parfum care costa cateva zeci de lei iar ca sa dai comanda trebuie sa mai cumperi si pentru tine sa se faca 150 de lei. Eu am patit asa de f multe ori si la final cand am tras linie am iesit cu mult pe minus. Plus ca de f multe multe ori eu personal am avut si probleme cu produsele asa cum spune si popescu_9120.
Deci, eu una nu iti recomand sa te faci reprezentant dar acum ramane la alegerea ta.