| ananicolae a întrebat:

Ce este mai avantajos depozit in RON sau Euro?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Un bancher mi-a spus ca este bine sa imi pastrez economiile in moneda tarii in care locuiesc ( Romania-in cazul de fata- si asta imi ocupa tot timpul...winking ) deoarece tot in lei se fac platile, majoritatea,... chiar daca sunt influentate de cursul euro!
E bine sa avem economii atat in lei, cat si in euro!

7 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

Acum ca leul se intareste este clar ca in ron depozitul este avantajoshappy

Bula
| Bula a răspuns:

Cel mai avantajos este sa-i cheltui... pe tine!
Fa excursii, vezi lumea, traieste-ti viata!
Intre timp tine-ti averea investita in valori consacrate: aur, platina sau un obiecte de arta sau numismatice, la care creste in timp valoarea.
"Ce poti manca azi, nu lasa pe maiine", ca ti iau mostenitorii sau se strica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine este sa faci juma-juma, adica jumatate in valori (aur, tablouri, terenuri, case)asa cum zice si DL. bula, si jumatate in moneda care se devalorizeaza mai lent

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu sunt de parere ca este mai avantajos depozitul in ron. Dobanda e mai mare... Variatiile euro-ron sunt normale si nu prea mari... Si oricum daca faci un depozit, il faci pentru a economisi... deci... daca e dezavantajos cursul euro-ron poti sa mai astepti putin...

| LuS[z] a răspuns:

BINEINTELES CA TOTI VOR SPUNE EURO...
CEL MAI BINE E SA ITI PASTREZI BANII ASA CUM II AI! DACA AI IN RON II PASTREZI! DACA AI IN EURO ASTEPTI PANA CAND ATINGE 4, 5-5 SI ATUNCI II VINZI DAR NU PE TOTI! E FOARTE IMPORTANAT IN PERIOADA ASTA SA AI LICHIDITATI.

| lucyone89l a răspuns:

Ana cel mai bine ar fi acum cum e si cu criza asta sa ii ai in euro dar e un dar trebuie sa faci niste mici demersuri sa ti inmultesti oricum e mult mai bine sa ii ai in eur decat in lei cel putin pana in vara anului 2009 e bine sa ii ai in eur ca pe urma nu se stie big grin

| username_7558 a răspuns:

Pe termen scurt (3 luni) este bun un depozit în RON, dar pe termen lung, EURO este mai avantajos. Întreabă la orice bancă, sau uită-te la dobânzile practicate. Moneda cu cea mai mică dobândă este cea mai stabilă.