Un bancher mi-a spus ca este bine sa imi pastrez economiile in moneda tarii in care locuiesc ( Romania-in cazul de fata- si asta imi ocupa tot timpul... ) deoarece tot in lei se fac platile, majoritatea,... chiar daca sunt influentate de cursul euro!
E bine sa avem economii atat in lei, cat si in euro!
Cel mai avantajos este sa-i cheltui... pe tine!
Fa excursii, vezi lumea, traieste-ti viata!
Intre timp tine-ti averea investita in valori consacrate: aur, platina sau un obiecte de arta sau numismatice, la care creste in timp valoarea.
"Ce poti manca azi, nu lasa pe maiine", ca ti iau mostenitorii sau se strica!
Eu sunt de parere ca este mai avantajos depozitul in ron. Dobanda e mai mare... Variatiile euro-ron sunt normale si nu prea mari... Si oricum daca faci un depozit, il faci pentru a economisi... deci... daca e dezavantajos cursul euro-ron poti sa mai astepti putin...
BINEINTELES CA TOTI VOR SPUNE EURO...
CEL MAI BINE E SA ITI PASTREZI BANII ASA CUM II AI! DACA AI IN RON II PASTREZI! DACA AI IN EURO ASTEPTI PANA CAND ATINGE 4, 5-5 SI ATUNCI II VINZI DAR NU PE TOTI! E FOARTE IMPORTANAT IN PERIOADA ASTA SA AI LICHIDITATI.
Ana cel mai bine ar fi acum cum e si cu criza asta sa ii ai in euro dar e un dar trebuie sa faci niste mici demersuri sa ti inmultesti oricum e mult mai bine sa ii ai in eur decat in lei cel putin pana in vara anului 2009 e bine sa ii ai in eur ca pe urma nu se stie
Pe termen scurt (3 luni) este bun un depozit în RON, dar pe termen lung, EURO este mai avantajos. Întreabă la orice bancă, sau uită-te la dobânzile practicate. Moneda cu cea mai mică dobândă este cea mai stabilă.
lifeistough întreabă: