| PhaseMorphXR a întrebat:

Ce este mai exact Amanetul? Cu ce se ocupa, ce implica?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asa este! Unele sunt pe categorii, altele sunt generale dar toti patronii vor sa ia numai obiecte de valoare pentru a castiga mult. Au loc putin si nu-si permit sa tina "nimicuri". Au autorizatii de functionare ca orice magazin dar incalca legile cu nesimtire. Dar cine mai respecta ceva! Eu lucrez la o firma si am peste 198 de ore pe luna. Nici nu platesc nimic si nici nu dau libere. E o firma uriasa care are cam 75% din suprafata pamantului si-s permite sa incalce legea. Crezi ca-i intreaba cineva, ceva?!

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Un magazin unde predai un obiect si-ti da o suma de bani pe el. Ei se angajeaza sa-l pastreze o anumita perioada si sa ti-l dea daca vrei sa-l rascumperi. Daca nu il vand ei la ce pret vor. In Romania este o afacere pentru hoti. Cand ti-l pretuiesc iti dau o suma infima, daca vrei sa-l rascumperi iti cer o suma uriasa si daca nu il vand ei cu cat nu face.

| PhaseMorphXR explică (pentru Salontanul):

Si in principiu, acest lucru se poate face pentru orice obiect la orice "punct" de amanet? Sau sunt cumva pe categorii? Ma gandesc ca toate amaneturile trebuie sa aiba autorizatie de functionare, din partea legii, ma insel?

| PhaseMorphXR explică (pentru Salontanul):

Am inteles. Multumesc!

| Salontanul a răspuns (pentru PhaseMorphXR):

Multumesc si eu!

| Salontanul a răspuns (pentru PhaseMorphXR):

Asa este! Unele sunt pe categorii, altele sunt generale dar toti patronii vor sa ia numai obiecte de valoare pentru a castiga mult. Au loc putin si nu-si permit sa tina "nimicuri". Au autorizatii de functionare ca orice magazin dar incalca legile cu nesimtire. Dar cine mai respecta ceva! Eu lucrez la o firma si am peste 198 de ore pe luna. Nici nu platesc nimic si nici nu dau libere. E o firma uriasa care are cam 75% din suprafata pamantului si-s permite sa incalce legea. Crezi ca-i intreaba cineva, ceva?!

| TheGazeTTeRuKi a răspuns:

Santaj