| GandesteLogic2011 a întrebat:

Ce fac oamenii bogati diferit de cei saraci?

Răspuns Câştigător
| Ezyo a răspuns:

Cei bogati cred in cauza si efect iar cei saraci cred in noroc. big grin

| heisenberg a răspuns (pentru Ezyo):

Un sarac ii spune unui bogat - Oi fi tu destept dar sigur ai avut si noroc.
Un bogat ii raspunde unui sarac - Oi fi avut tu ghinion dar sigur ai fost si prost.

| GandesteLogic2011 explică (pentru Ezyo):

Cei saraci vad doar gaura din covrig, Cei bogati vad gaura dar vad si covrigul

19 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Este o intrebare inteligenta. cand am sa ajung bogat am sa iti ofer un raspuns satisfacator. pana atunci pot spune multe diferente, gen: bogatul merge cu masina saracul cu autobuzul etc dar nu cred ca asta vrei sa afli. avand in vedere raspunsul lui D. Trump (cred) la intrebarea: ati fi discpus sa vi se faca o verificare la sange a averii R: desigur pana la primul milion, as spune ca fura mai mult si mai stiu si ce sa faca cu ce au furat. cum... asta e o alta intrebare

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Nimic extraordinar. E vb de perspectiva...

| GandesteLogic2011 explică (pentru Ucigasuldeprostie):

Si care este perspectiva lor?

Si care este perspectiva lor?

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru GandesteLogic2011):

E o chestie de perspectiva in cum privesti tu sau eu oamenii bogati si saraci!

Categoric. Sunt pe deplin de acord cu tine. Spune-mi totusi care crezi ca este DIFERITA perspectiva a celor bogati?

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru GandesteLogic2011):

Multi vorbest de bogatie ca fiind materiala asa o defiensc ei... Cand spun ei ma refer la majoritate. Dar eu ma consider mult mai bogat decat unul cu bani multi daca repectivul e un idiot fara minte in viata de zi cu zi si stie sa faca doar bani de exemplu...

De acord cu tine,

| heisenberg a răspuns:

In Romania cel putin, vraji, manevre si figuri.

Răspuns utilizator avertizat
| SimonaBubu a răspuns:

Se p*sa pe aia saracii.

| Stefan89 a răspuns:

Fac banilaughing

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Oamenii bogati sunt diferiti de cei saraci pentru ca muncesc si nu sunt lenesi ca si saracii.

| Bogdan_2206 a răspuns:

Ce ne trebuie pentru a fi bogati?

| GandesteLogic2011 explică (pentru Bogdan_2206):

In primul rand iti trebuie o atitudine mentala pozitiva. dupa care vine o serie mai lunga de principii cum ar fi Sănătate fizică. Armonie in relatile cu oamenii. Sa fi lipsit de frică. Abilitatea de-a crede in tine. Dorinta de-a impartasi binecuvantarile tale cu alţii. Să ai o relatie de dragoste la alegere ta. Să ai o minte deschisă catre toate subiectele oamenilor. Disciplina completa. Înţelepciunea de-a intelege oamenii. Siguranta financiara. Iar ce-a din urma dar nu si ultima. este una care la mine are si a avut cel mai vizibil rezultat. Un om intelept in care sa ai incredere si caruia sa-i comunici orice idee pe care o ai. El sau Ea s-o VERIFICE si APROBE inainte ca tu s-o APLICI. Success