Un sarac ii spune unui bogat - Oi fi tu destept dar sigur ai avut si noroc.
Un bogat ii raspunde unui sarac - Oi fi avut tu ghinion dar sigur ai fost si prost.
Cei saraci vad doar gaura din covrig, Cei bogati vad gaura dar vad si covrigul
Este o intrebare inteligenta. cand am sa ajung bogat am sa iti ofer un raspuns satisfacator. pana atunci pot spune multe diferente, gen: bogatul merge cu masina saracul cu autobuzul etc dar nu cred ca asta vrei sa afli. avand in vedere raspunsul lui D. Trump (cred) la intrebarea: ati fi discpus sa vi se faca o verificare la sange a averii R: desigur pana la primul milion, as spune ca fura mai mult si mai stiu si ce sa faca cu ce au furat. cum... asta e o alta intrebare
Si care este perspectiva lor?
Si care este perspectiva lor?
E o chestie de perspectiva in cum privesti tu sau eu oamenii bogati si saraci!
Categoric. Sunt pe deplin de acord cu tine. Spune-mi totusi care crezi ca este DIFERITA perspectiva a celor bogati?
Multi vorbest de bogatie ca fiind materiala asa o defiensc ei... Cand spun ei ma refer la majoritate. Dar eu ma consider mult mai bogat decat unul cu bani multi daca repectivul e un idiot fara minte in viata de zi cu zi si stie sa faca doar bani de exemplu...
De acord cu tine,
Oamenii bogati sunt diferiti de cei saraci pentru ca muncesc si nu sunt lenesi ca si saracii.
In primul rand iti trebuie o atitudine mentala pozitiva. dupa care vine o serie mai lunga de principii cum ar fi Sănătate fizică. Armonie in relatile cu oamenii. Sa fi lipsit de frică. Abilitatea de-a crede in tine. Dorinta de-a impartasi binecuvantarile tale cu alţii. Să ai o relatie de dragoste la alegere ta. Să ai o minte deschisă catre toate subiectele oamenilor. Disciplina completa. Înţelepciunea de-a intelege oamenii. Siguranta financiara. Iar ce-a din urma dar nu si ultima. este una care la mine are si a avut cel mai vizibil rezultat. Un om intelept in care sa ai incredere si caruia sa-i comunici orice idee pe care o ai. El sau Ea s-o VERIFICE si APROBE inainte ca tu s-o APLICI. Success
Sadboy11 întreabă: