Fiecare face ce vrea si cum isi alege sa-si traiasca viata.
Parerea mea este ca, din ce in ce mai mult, functioneaza tot mai bine principiul egalitatii dintre femei si barbati si sunt de apreciat cele care se descurca foarte bine singure, respectand normele legale si morale, pe celelalte nu le apreciez, de altfel nici pe barbatii care nu respecta legea si morala.
Prin natura profesiei am cunoscut femei de tot felul, inclusiv femei de afaceri, care s-au descurcat mai bine ca multi barbati.
Numai bine!
La mine la tara de la inceputul satului si pana la sfarsit sunt aproape numai vaduve care stau in niste viloance, mama, mama
Bunicul meu e printre singurii masculi ramasi pe acolo si se mira si el cum de "muierile dracu au scurtat viata barbatilor"
Dar femeile sunt cumpatate in privinta cheltuirii banilor.Vaduvele vesele
Iti scapa ceva sau imi scapa mie in intelegere.Mai degraba cred ca tu esti in cauza dar sa raspund la intrebare. O femeie cu atit de multi bani obtinuti indiferent cum inseamna ca a avut oarece interese pentru bani in defavoarea altor sentimente caracteristice tineretii.Dovada este ca a ramas singura.Acum nu mai este interesata pentru ca ii are dar vrea sa traiasca ce n-a avut ocazia decit o data sau de doua ori in tinerete.Acum e greu sa mai ajunga acolo si ar trebui sa gaseasca pe cineva care traieste intr-adevar dincolo de orice interes pentru bani cea ce, sa fim sinceri cu noi insine, e imposibil de greu dar nu imposibil cu totul.