| Rizer a întrebat:

Ce faceti cand intrati in criza de bani?
Imprumutati de la prieteni? De la familie?
Sau ii procurati prin alte surse?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In primul rand, cand nu am bani apelez la familie. Daca stiu ca nu ma pot ajuta apelez la prieteni. Dar de cele mai multe ori imi calculez veniturile ca sa nu depinde de nimeni. Multi cheltuiesc banii aiurea si din aceasta cauza apeleaza la imprumuturi. De obicei eu sunt cel care imprumuta tongue

16 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu am ajuns niciodata sa am probleme cu banii, intotdeauna am cautat sa fac cheltuele in functie de cati bani mi sau cuvenit conform retributiei acordate. Daca am vrut sa-mi cumpar ceva mai scump sau care depasea nivelul buzunarului am adunat in timp suma respectiva si mi-am cumparat produsul respectiv. Nu sunt un om ca sa ma imprumut prin banci sau camatari pentru ca nu intotdeauna ai siguranta zilei de maine mai ales, ca acum este criza economica si oricand ai posibilitatea de a intra in somaj.

| MisterKat a răspuns:

Si eu sunt cel care imprumuta. pe colegi, parinitihee hee Tare, nu? laughing
Daca nu am bani, incerc sa nu imprumut, sincer... Incerc sa fac in asa fel incat sa nu am nevoie de imprumuturi...

| elena a răspuns:

Intru in depresie...

lolita
| lolita a răspuns:

Cred ca as imprumuta de la prieteni.(de fapt de la o singura persoana).

| nellyneliana a răspuns:

Eu ma imprumut de la prieteni...big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DrViorel a răspuns:

Vand din ce am, sau la prieten, ca la prieteni nu apelez decat la unu, care stie sigur ca ii pot da inapoi si eu stiu sigur ca imi poate da inapoi. Dar pe cat posibil incearca sa iti faci economi, pastreazati un card de pe care sa nu scoti deloc decat chair in timp de nevoie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, imprumutez de la prieteni intr-o prima istanta. adica de la prieteni adevarati, care ma vor intelege si care au incredere ca isi vor recupera banii. desigur, nu sume exorbitante si nu pentru orice fleac, mai ales ca de felul meu imi displace enorm sa am datorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cheltuiesc în așa fel încât să nu mă împrumut.
Pa, pa.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Sparg o banca laughing

| Gregory a răspuns:

Bună! În cazul în care se întâmplă o astfel de situaţie împrumut de la familie sau de la prieteni, fiincă în general pe ei mă pot baza cel mai mult. happy

| St!L a răspuns:

Nu imprumut bani niciodatahappy

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Incerc sa ma descurc si fara bani.

| claudiu_4029 a răspuns:

Ii procur din alte surse cum ar fi ori incerc sa ii fac singu prin munca sau cer in prumut de la prieteni.

| alexutzamyk a răspuns:

Daca am nevoie cer de la parinti tot timpul...

| toxikdrug a răspuns:

Nu mi se prea intampla astatongue Deoarece eu nu sunt cu banii, ci my family...Eu sunt inca prea mica pentru a ma preocupa chestiile astea.
Imi vad de copilaria mea, mama with tata sunt cu banii, eu ii ascult si ii respect... Ii rasplatesc cum pot.Luand note bune etchappy

Întrebări similare