Pacat ca nu vrei sa fii mecanic auto.
Dai cu tunul si rar gasesti unul bun care inca sa mai fie in Romania.
Faci bani multi daca esti bun ca mecanic auto sa stii.
Desi nu ti-as recomanda in viata sa urmezi ceva doar de dragul banilor.
Fa din pura placere si pasiune si curiozitate si vei fi mult mai motivat si vei fi cu adevarat interesat de acel domeniu. Vei bate concurenta si pei cei care fac lucruri in viata doar pentru bani.
Niciodata nu le stii pe toate mereu vei avea ceva de invatat nou in orice domeniu.
La Bucuresti la Universitatea Politehnica au Facultatea de Transporturi daca te intereseaza.
Gandeste-te bine ce alegi si sa stii ca in domeniile tehnice care implica matematica, fizica etc e nevoie de studiu si chiar sa te implici sau sa fii pasionat si sa fii curios sa inveti si singur.
Din ce am auzit nu e chiar usoara Universitatea Politehnica, daca iti place ce faci si esti interesat o sa fie usoara daca nu atunci s-ar putea sa regreti.
Poti sa ajungi cred sa lucrezi la Renault sau la Ford ca au la noi in tara stii si tu fabrici unde construiesc automobile.
Poate si in strainatate dar cred ca ai nevoie mai intai de putina experienta poate si sa-ti echivalezi studiile poate acolo nu stiu...
Trebuie oricum sa stii si limba engleza obligatoriu daca vrei in strainatate la nivel destul de bun mai ales ca e vorba de domeniu tehnic.
Mai sfatuieste-te cu profesorii tai sau cauta parerile online ale celor care au fost absolventi sau inca sunt studenti acolo.
Daca afli de oameni care lucreaza ca ingineri auto la Renault sau Ford vorbeste cu ei sau scrie-le un mesaj si intreaba-i.
Depinde si ce aspiratii sau ce vrei sa faci in viata...sa te cunosti pe tine sa stii care sunt punctele tale tari si cele slabe.
Poate gasesti un consilier un psiholog ceva in domeniul carierei orientarii in cariera.
Bafta si ai rabdare si aloca timp destul sa cantaresti cu intelepciune posibilele tale optiuni in materie de facultate sau daca vrei sa faci o scoala postliceala...
Mai ai timp dar trebuie sa te apuci din timp sa afli informatii de la cei din domeniu sa vezi ce au de spus si ce iti recomanda sa faci.
Multa bafta si Doamne ajuta sa ai succes in viata si sa ajungi poate bogat sau liber financiar!
( mai ales daca ai avea un business in domeniul auto-atelier reparatii, firma de transport sau dealer reprezentanta de vanzari automobile etc )
In primul rand, nu-i nevoei sa faci o facultate, mai ales, daca nu ai chef sa mergi la scoala inca 4-5 ani si sa inveti pe rupte, pentru ca, la sfarsit de facultate oricum nu ai servici asigurat.
Cel mai bine pentru tine este sa termini liceul si sa faci o posliceala de ceva... sau sa te angajezi ca sofer, fiindca iti plac masinile, dar nu vrei sa fii mecanic.