Referitor la vaccinare: Eu aș pune vaccinul în bere! Așa s-ar vaccina 50% din populație într-un singur weekend!
E o afacere periodica.
Dacă tot vrei idee de afacere gândește la ce problema au oamenii, ce nevoie au, poate au nevoie de un anumit serviciu. Tu nu ai zis niciodată,, ba ce bine ar fi dacă ar exista... ( un anumit sistem care sa facă asta "? Dacă da, încearcă sa vii tu cu o idee care sa rezolve acea problema.
Și trebuie sa fie ceva pentru cât mai mulți oameni și nu ceva periodic.
Ceva de care toți romanii sa aibă nevoie și acum și peste 5 ani și vara și iarna asa o sa ai succes
Bafta!
Magazine sh, case de pariuri, pomeni electorale?
Dacă faci deja ceva existent analizează cererea și oferta.
Eu ma gandeam la un restaurant invers, tu aduci mancarea si restaurantul te plateste. si dupa bucatarii care sunt angajati acolo o mananca.
Le-o torni in cap bucatarilor. asta inseamna sa fii michelin
Cu cat primesti mai multi bani cu atat este mai bun ce ai adus, deci aduci un pistol si niste cerinte stricte si primesti toti banii. asa iei michelinu.
Incetinirea pana aproape de oprire a campaniei de vaccinare nu se datoreaza lipsei de oferta: distributie + administrare. Este aproape exclusiv o problema de cerere. Cine a dorit s-a vaccinat deja, iar cine nu a vrut nu se va vaccina oricat de comod ai face procesul de administrare. Asa ca economic vorbind ideea pica din start. Apoi vei avea o gramada de controale si proceduri de pus la punct sa ai grija ca nu intra careva si se vaccineaza in ochi sau mai stiu eu ce si dupa te da in judecata ca l-a injunghiat si orbit masinaria. Nu mai zic de faptul ca procesul de extragere a dozelor din flacon necesita un flux constant de vaccinare, altfel vei irosi mult vaccin in mod inutil.