| bOom a întrebat:

Ce inseamna pentru voi telefonul mobil?
Si daca nu ar mai exista v-ati descura fara el?

10 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Libertate (pot fi gasit oriunde as fi) si pericol (pot fi gasit orinude as fi). Ne-am descurca sigur si fara el dar mai greu. E usor sa te obisnuiesti cu binele si greu sa te dezobisnuiesti de bine.

| Razvan a răspuns:

La mine telefonul e mai mult pe post de mp-3hee hee
As putea sa traiesc fara el foarte binehappy

| gabimaris a răspuns:

Asa este, eva,, un rau necesar!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Telefonul inseamna pentru mine posibilitatea de a vorbi cu ceilaltiwinkingNu stiu ce sa zic happy As rezista dar...nu prea multlaughingAsta pentru ca m-am obisnuit cu el big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Un mijloc de comunicare.Eu il am mereu la mine dar il folosesc numai pentru urgente, daca vreau sa anunt ceva, daca e o urgenta etc., sa ma uit la ceas etc.in rest nu-l folosesc. M-as descurca foarte bine si fara el, sincer spun.

| LinNaA a răspuns:

Telefonul e un mijloc de comunicare si...nu stiu daca n-ar fi nash putea fara el

| Summer Memories a răspuns:

Glumesti?laughing
Nu mai am telefon de vreo 4 luni. E al 2-a pe care il pierd, si supravietuieschee hee.

| eva_2950 a răspuns:

... Un rau necesar!

| andreeadeeathebest a răspuns:

Nu mas descurca is dependenta de ell

| coridrag a răspuns:

Telefonul mobil este un mijloc de a lua legatura mai repede cu persoanele apropiate, si tine loc de scrisori, telegrame si altele care se foloseau in trecut. La fel si internetul (adresa de mail, messenger). Iata de ce oameni din ziua de azi nu se mai intalnesc prea des la o cafea, la un ceai sau o prajitura in oras, pentru ca vorbesc prea mult la telefon si daca se intalnesc nu prea mai au ce sa-si spuna pentru ca deja stiu de la telefon... ce au vorbit.
As putea sa ma descurc si fara telefonul mobil. Inainte exista si mai este, dar nu asa folosit ca mobilul, telefonul fix. Si lumea traia si se descurca si inainte fara mobil!
Dar asta este lumea in care traim, tehnologia avanseaza! Oamenii comunica mai usor si mai repede prin metodele astea!
Cine stie la ce sa ne asteptam in urmatorii 10-20 de ani laughing

Întrebări similare