| Ricaion589 a întrebat:

Ce înseamnă web design? Ar merita să fac niște cursuri și după să încep să lucrez de acasă? Și chiar dacă aș învăța, cum aș putea să prestez servicii? Sunt site-uri pentru așa ceva?

Și într-un final cel mai important lucru este dacă trebuie să stiu engleză, deoarece știu doar esențialul și folosesc mult google translate

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte dificil sa inveti singur asa ceva, fiindca ai nevoie sa cunosti multe programe foarte bine cu care trebuie sa lucrezi pentru a face web design.
Un curs de web design trebuie sa inceapa pe o baza deja stiuta, in care stiu sa lucrezi foare bine cu anumite aplicatii si software.
Sunt site-uri profesionale unde poti sa-ti faci cont si sa platesti membershipul si un procentaj din banii incasati pe lucrarile facute, dar numai daca esti capabils a iei lucrari pe care oamiis au companiile le listeaza acolo si le ofera spre lucru.
Ca sa obtii asemenea contracte, trebuie sa te descrii si sa pui acolo ce stii tu sa faci cel mai bine, programele cu care ai lucrat, aplicatiile, certificari, diplome, experinta samd.

| Hope1992 a răspuns:

Web design in ce stiu eu e stilizarea unei pagini cu htlm, java script, css si php.Da, mai ales daca iti place inveti sa faci pagini web si e cautata destul de mult meseria asta, mai ales daca esti bun. Daca stii engleza macar conversational o sa fii angajat.
Exista si site-uri freelancerdar si firme care angajeaza oamenii buni in acest domeniu.

| Ricaion589 explică (pentru Hope1992):

As vrea sa învăț ceva si sa pot să-mi dau demisia de la locul meu de muncă prost platit si sa lucrez de acasă. Ce imi recomanzi usor? Imi e că daca fac cursuri nu o sa invat deoarece sunt prea prost

| Hope1992 a răspuns (pentru Ricaion589):

Nu exista om prost,doar om care nu isi da interesul destul, fa-ti timp dupa program si poti invata si singur, partea urata este ca o sa fie privilegiati cei care au si o facultate in domeniu, dar asta nu e un capat de lume. Sunt foarte multe programe pe internet, e adevarat ca fiind si atat de multe nu stii de unde sa incepi, o sa ma gandesc la cateva site-uri pe partea de web design si o sa revin cu recomandari.