| Tudy34 a întrebat:

Ce job pot avea la 14 ani, de preferat online?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O asculți pe mamița și iți faci temele frumos și mai și papi tot ce ți se pune in farfurie. Asta e jobul tău

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce știi să faci?

| dinaprilie a răspuns:

Traficant de informatii.

| SingleForOne a răspuns:

Doar dacă faci Youtube, tik tok, Instagram, wordpress, etc sau freelance pentru o specialitate de-a ta.

| robertghimfussss a răspuns:

Salut. Te inteleg perfect. Vrei sa devii independent si sa nu le mai ceri parintilor bani.

Invata un skill, cum este marketing sau copywrite si cauta clienti pe fiverr.com

Poti face multi bani daca te tii de treaba. E posibil sa ai nevoie de un adult care sa te ajute cu incasarea banilor, dar sigur te descurci cu parintii sau rude in care ai incredere.

Mai poti incerca ceva traditional cum este cumpararea si vanzarea mai ieftin pe Facebook, olx, etc...
Haine, telefoane, orice.

Mult succes. Ai incredere in tine. big grin

| Lukasssz a răspuns:

Influencer.

| literallythesamebruh a răspuns:

Online nu știu, dar eu la vârsta de 15 ani lucram la betoane și nu mă plângeam că este prea mult de muncă. Îți recomand totuși să mai aștepți o perioadă de timp, după care să te axezi pe ceva ce impune efort fizic. Trebuie să ai anumite cunoștințe vaste pentru a-ți găsi un job profitabil în online. (aici nu mă refer la "influenceri", cei care câștigă din live-uri pe TikTok etc.)

| Celcestietot a răspuns:

Creator de continut.

Întrebări similare