| BIOO a întrebat:

Ce job-uri credeti ca va reprezinta si de ce? In ce domeniu doriti sa activati? Ofer o mare funda, persoanei care-mi raspunde detaliat!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai pe care deja o practic si anume programator. De ce? Pentru ca in primul rand imi place sa creez lucruri noi, sa dau atentie si la cele mai mici detalii, se lucreaza intr u mediu foarte dinamic, cu persoane doritoare sa invete lucruri noi si interesante, persoane cu un nivel de educatie ridicat, esti mereu pus la punct cu noutatile din tehnologie, tii pasul cu acesta si contribui la dezvolatarea ei, apar destule oportunitati de dezvoltare profesionala, de calatorii si training uri interesante si nu in ultimul rand se plateste bine.

2 răspunsuri:
| ellabellaruksy a răspuns:

Job-ul ce mi se potriveste mie este de muzician. de cand eram mica dansam si cantam. am participat la concursuri si stiu sa cant la pian de 9 ani, iar eu am 13. am o voce foarte buna si am cantat la spectacole deja. cant si in limba romana si in engleza si in rusa.
dansul e o pasiune de-a mea. ador sa ma exprim prin muzica. am invatat sa danseaz pe ritmuri lente sau energice ca ale lui michael jackson. eu simt muzica cum imi vibreaza in piept si prin ea imi exprim sentimentele. am inceput sa creez muzica iar celor care o asculta chiar le place. sentimentele de durere sunt performanta mea. mereu e usor pentru mine sa imi exprim durerea sufleteasca prin metafore. is obisnuita cu lacrimile si ador baladele romantice ce ma sensibilizeaza. funda te rog?

| ellabellaruksy a răspuns:

Eu sunt cu muzica. eu o simt... eu traiesc din ea. stiu sa cant de la 3 ani la pian si am o voce foarte buna. imi place sa creez balade romantice care sa exprime durerea ce o simt cand iubesc si suferinta ce imi cuprinde fiinta cand il vad ca ma raneste fara sa ii pese. pot sa sensibilizez oamneii sa-i fac sa planga atunci cand imi aud melodiile. insa muzica nu poate fi lipsita de dans care e o mare calitate la mine. pot dansa tango, vals, hip hop, dansuri moderne si ador sa dansez pe ritmurile lui Michael Jackson care un stil energic pe care te poti descarca usor.viata mea e muzica. eu deja am cantat la spectacole in diferite limbi ca: romana, engleza, italiana si rusa.