anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce metoda de castigat bani pentru adolescenti cunoasteti?
imi doresc un IPAD 2 dar ai mei nu au bani pentru unul.
am 15 ani si as vrea sa fac rost de banii necesari intr-un interval de timp dar nu stiu cum as putea face bani.
funda **

10 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

Păi TRIVAGO e cel mai sigur plătitor, eu deja am înscris vreo 7 colegi TPU pe TRIVAGO care au început să facă bănuţi, dacă vrei o invitaţie şi detalii dă-mi un răcnet pe: thegreatestacdcfan şi o să te lămuresc

| filaret03 a răspuns:

Joaca poker star

| Sparckling a răspuns:

Buna! Daca la scoala ai de facut un referat sau o tema mai lunga, poti sa intrebi lenesii clasei daca vor ca sa le-o faci.Desigur ca pe bani. Spre exemplu, eu la mate fac temele altor colegi.De obicei e doi lei exercitiul, dar asta depinde de lungimea si dificultatea acestuia.Si asa ma aleg cu vreo 20-25 de lei saptamanal, plus banii pe care ii am de pranz...ma ajunge la un 40-45 lei. Poti face teme la germana/franceza/engleza. Daca ai vecini cu copil mic, poti sa faci pe dadaca.Chestii de genul asta. Sper ca te-am ajutat.Pa-aaa!

| BCoMichael a răspuns (pentru Sparckling):

Tu esti genul care suje pl la toti din clasa ta laughing

| Sparckling a răspuns (pentru BCoMichael):

Ammm...Nu, cap patrat.winkingLe fac temele si imi castig un ban cinstit.Cu ocazia asta refac niste exercitii/probleme pe care nu le-am inteles sau la care poate nu excelam.De obiei nu folosesc cuvinte urate dar te rog eu frumos, taci dracului de bou cu tate care esti, daca nu stii despre ce vorbesc! Invata sa vorbesti corect si dupa vorbim.winking

| BCoMichael a răspuns (pentru Sparckling):

Daca am scris suje in loc de suge este pentru ca a fost la caterinca
Si inca odata: Nu mai suJE pl la toti pentru ca risti sa iei sida laughing
Serios acum dc mai existi fetito? se vede ca esti ca sa faca tac-tu sex cu tine
Lasa-te de viata laughing

| Sparckling a răspuns (pentru BCoMichael):

Nu-mi pun mintea la un incult de taranoi stupid ca tine. Poti sa zici ce vrei, ma doare fix in cot.Se vede ca zici chestiile astea pentru ca esti prea prost pentru ati face propriile teme, dar mite ale colegilor tai(contra cost).Te rog frumos si dulce, mergi in vizita pe la o biblioteca si analizeaza raspunsul meu de mai sus.Nu cred ca zicea ceva de supt, dar ma rog, ce sa-i cer unui puta verde batut de soarta.Cu mesajul acesta am incheiat orice discutie! La revedere!

| amos5000 a răspuns:

Invata bine si iti vor da bani asa miau luat iphone4s in 1 luna am 11 ani

| stefanyparis a răspuns (pentru amos5000):

Am aproape numai 10. medie 9.95b pe toti cei 4 ani de gimnaziu.ai mei nu platesc pentru note sad

| sergiucu a răspuns:

Buna! Daca iti plac calatoriile, inseamna ca acest job ti-ar fi floare la ureche. Toata munca este online si nu necesita un program fix. Pentru mai multe intrebari nu ezita sa ma contactezi. s_e_r_j@yahoo.com Te astept cu drag!