| danytheone a întrebat:

Ce mi-i se poate intampla daca nu platesc banca, am 700 de milioane de plata, nu sunt in tara, ma pot intoarce fara sa am probleme.am 22 de ani si nu am nimic pe numele meu

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In primul rand te introduce in baza de date ca rau platnic si niciodata nu vei mai putea face un imprumut sau cumpara ceva in rate.Chiar daca nu ai nimic pe numele tau, banca te poate actiona in judecata si te poate urmari indiferent unde esti pana la recuperarea totala a creditului.

Abh
| Abh a răspuns:

Cu ce ai girat de ti s-au dat imprumut atatia bani? Cei de la banci nu sunt tampiti sa dea atatia bani fara nici o garantie.

lolita
| lolita a răspuns:

Daca te angajezi cu contract de munca iti pot retine din salariu in fiecare luna pana platesti datoria.

| seawolf a răspuns:

Cine o fi prost sa te creada.
Ca sa-ti dea un credit de 700 milioane trebuie sa ai salariul de cel putin 2000 EURO.
Iar la 22 ani ai tai nu te cred in stare de asa ceva.
Du-te sa-i minti frumos pe prietenii de 12-13 ani!

| stefangeles a răspuns:

Pe ai mei ii freaca cu 100lei i-a dat in judecata dapoi 700milioane te cauta astia si in gaura de sarpe sa ii recupereze... asta-i camatar legal laughing

| simi61 a răspuns:

Dar ce banca ti-a dat tie suma asta? Sincer as vrea sa mi-o recomanzi si mie ca si eu as vrea vreo 700.000eu.Cred ca e o gluma nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce spui tu? prosti is astia.auzit-ai sa piarda banca vreodata? mai bine stai acolo, ca astia te dau pe mana recuperatorilor de datorii, si nu se stie cum rezolva ei situatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut sint ileana si eu am10 mi euro datorie in germania si nu mi-e frica si tu poti sa platesti in rate te prezinti la banca de unde ai luat bani si faci o cerere si scrii in cerere citi poti sa dai in fiecare luna si dai cererea la banca mult noroc din germania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil sa-ti acorde un asa credit fara nicio garantie.