Creste si scade tot timpul. Acum 2-3 ani a avut o crestere forbidabil de mare, de atunci nu mai vad asa ceva, decat una moderata.
Daca esti interesat de bitcoin, intra pe site-ul oficial si urmareste-i evolutia.
Avand in vedere ca a fost si 17. 000euro si acum e 8000 nu stiu unde vezi tu tendinta de crestere.
Putine lucruri odata ce ajung "High", urca mai sus de atat, poate inca putin, dar nu vreun salt de ala imens.
Daca intrebi ca si fapt divers, Da, parerea mea este ca va creste.
Daca intrebi din punct de vedere al unui investitor sau al unuia care urmeaza sa fie, atunci va trebuie sa incepi munca.
Cred ca putem sa fim de acord ca trebuie sa cunosti produsul inainte sa il achizitionezi, mai ales cand vine vorba de o investitie.
Tehnologia Blockchain impreuna cu prima aplicatie, Bitcoin, este o buna alternativa la sistemul financiar global. Exista de 10 ani si semnele sunt pozitive pentru urmatorii 10.
Ca sa raspunzi singur la intrebarea ta si totodata sa intelegi de ce e asa, iti recomand sa te duci in coltul blocului si sa cumpaeri cu 3 lei o punga de popcorn. (Cred ca va fi una din cele mai bune investitii). Accesezi https://cryptozz.ro/ si vezi ce zice Cristina!
Informatiile sunt 100% adevarate! Poti sa le verifici pe toate la unchiul Google.
anonim_4396 întreabă:
sorin8256 întreabă: