Buna. Nu stiu daca o sa iti fie de folos, dar iti scriu o poveste din care stiu cateva detalii. Un domn si-a deschis o afacere cu suc natural mere si ceva combinatii cu morcov, ma rog, intr-un orasel micut, ca sa zic asa, care are deja un furnizor in top pe domeniul asta. Eu lucrand intr-o companie mare, a venit cu mostre pentru a vedea daca produsele pot fi acceptate, insa la o companie mare trebuie sa ai suficiente documente, aparatura, un istoric, care sa conforma ca tu ppti produce industrial. Bun, nu s-a incadrat domnul, din discutiile cu el imi zicea ca a investit undeva la 30.000 euro. Asta a fost cred ca acum 2 ani, anul acesta am inceput sa vad in multe magazine de tip legume/fructe produsul respectiv pe rafturi. Acum depinde de tine sa te gandesti daca ai unde sa vinzi, pentru ca el inca nu a reusit sa intre pe nici un magazin, doar in 3-4 locatii unde sigura sa fiu habar n-am cat se poate vinde, maxiiiim 50 sticle pe saptamana.
Ca să produci la colț de stradă, cumperi un storcător.
Ca să produci industrial, o mică făbricuță. Ceva pe la 50000 Euro.
Mmm, tu vrei plan de afaceri pe TPU
Oricum sunt deja producatori destui care acopera piata nationala sau unii distribuie doar la nivel de judet/regiune.
Ala costa?
Este doar o discutie.
Nu cred ca sunt destui.
Cu matketingul stau extrem de prost...
Altii fac sucul la client acasa, au in masina toata instalatia de a face sucul, si iau in schimb mere sau bani. Nu cred ca e foarte rentabila, si nu este asa de sanatos, deoarece creste tensiunea. Eu mai degraba m-as orienta spre o afacere de curatat perne, bagi vreo 5000 de euro in ea.
"nu este asa de sanatos, deoarece creste tensiunea."
Afirmatie scoasa din burta, mai rau ca ioneasca.
Nu cred ca iti creste tensiunea marul.E prima oara cand aud asa ceva.
ALEXICAmarketing întreabă:
maistoc1 întreabă:
Sadboy11 întreabă: