Da, pe card, prin transfer bancar. Pentru siguranta poti cauta site-uri securizate (asta nu stiu daca e), eu una nu am avut probleme. Oricum nu prea am bani pe card Dar ideea e ca niciun site n-o sa vina acasa sa-ti de banii in mana. Doar pe card ii poti primi, pe orice site alegi sa faci chestionarele (gandeste-te ca e ca si cand ai da datele sa faci cumparaturi).
Si cum primiti banii? Pe card sau?
Indici un cont bancar care este asociat unui card.
Pe Daedalus online am facut de ceva timp si am primit banii, insa trebuie completate chestionarele chiar atunci cand le primesti (sau in o zi-doua) si unele dureaza si 30 de minute sau mai mult. Alte site-uri nu am incercat sa fac o comparatie. Intr-un an am strans 50 de lei. Poti cere banii dupa ce ai strans 10 euro si ii primesti cam la o luna dupa ce ai facut cererea.
Si banii cum ii primit? Pe card? Mie imi este cam frica sa imi dau datele personale
Da, pe card, prin transfer bancar. Pentru siguranta poti cauta site-uri securizate (asta nu stiu daca e), eu una nu am avut probleme. Oricum nu prea am bani pe card Dar ideea e ca niciun site n-o sa vina acasa sa-ti de banii in mana. Doar pe card ii poti primi, pe orice site alegi sa faci chestionarele (gandeste-te ca e ca si cand ai da datele sa faci cumparaturi).
Se castiga prost, am incercat si eu, la 5 sau 10 iti dadea 50 de centi, nu e mare lucru, deci nu te-as sfatui sa incerci.
anonim_4396 întreabă: