| LanguageMaster a întrebat:

Ce părere aveți despre afaceriștii care nu sponsorizează sporturile?

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nicio parare, sunt diferiti intre ei toti afaceristii, unii sunt pe mare plus altii pe minus, asa ca nu vad de ce daca nu scot bani suficienti dintr-o afacere sa sponsorizez pe cineva.
Pe de alta parte unii aleg sa sponsorizeze alte domenii decat cele sportive, de ex. eu as dona la Bisericiwinking
altii sponsorizeaza canale de Youtube si astfel isi fac si publicitate etc
Nu este nimeni de blamat daca sponsorizeaza sau nu pe cineva.
Pe mine mai mult ma oftica bogatani gen tiriac care nu stim daca a ajutat vreun caz social in viata lui, si are porcoaie de bani, astia ma deranjeaza mai mult, si nu e vorba doar despre dansul ci despre multi si multi tigani si intrelopi care au sute de milioane de euro facuti nemuncind si nici in aceste conditii nu stiu daca au ajutat vreun caz social, pe cineva care chiar are nevoie urgenta de un tratament scump sau de o operatie costisitoare, de astia inculti cu multi bani imi este scarba!

| Wr3nch a răspuns:

E dreptul lor sa faca ce vor cu banii pe care ii castiga. Nu vad de ce ai sponsoriza orice daca nu vrei sa faci un profit sau sa arati bine in ochii oamenilor.

| Dismally a răspuns:

Foarte buna, cred ca sunt lucruri mai importante care pot fi sponsorizate daca asta doreste patronul respectiv. Spre exemplu donatiile catre: un spital, un camin de batrani, o scoala, o biblioteca, un muzeu etc. mi se par mai utile. Dar parerea mea nu prea conteaza, cred ca fiecare are dreptul sa faca ce doreste cu banii lui.

Bula
| Bula a răspuns:

Nici o lege nu te obliga sa faci cadou, mai ales sa sponsorizezi pe cineva.
In legatura cu sponzorizarile facute de firme, acestia sunt admise doar intr-un procent redus DIN PROFIT.
Daca firma are putin profit sau e in pierdere, atunci nu are cum sa sponzorizeze pe nimeni.

Iar daca fac cadou, mimeni nu ma poate obliga ce cadou si cui sa-i dau!

suntserios
| suntserios a răspuns:

E fix treaba lor ce fac cu banii lor

| darrio2007 a răspuns:

Inteligenti.