Mi se pare o miscare neinspirata. Ponta nu e inca destul de matur pentru a conduce un partid de o asemenea anvergura
Cred ca este mai bine sa lasam viata sa ne demonstreze daca a fost o alegere inspirata sau nu, imi pare bine ca si generatia tanara are un cuvant de spus, daca la 38 de ani a reusit o asemenea performanta, sa vedem ce va face mai departe.
L-aş fi preferat pe Diaconescu. În Victor Ponta am avut la început mare speranţă fiind vocea celor tineri din partid, dar ulterior a lasat-o moale fiind pus la punct de 'bunicuţa '.
Să sperăm că va face curăţenie în acest partid. Le doresc succes cu toate că nu sunt simpatizantul acestui partid.
Nu simpatizez cu PSD-ul insa toata aceasta miscare imi miroase a putred. toata divizarea la nivel de partid, cums-au sustinut ei unii pe altii. mi se pare ca au fost niste interese f mari la mijloc si ca Ponta nu este decat o alta marioneta prinsa in haturile politice ale PSD-ului. Sper sa ma insel.
Inca de acum 2 luni am zis ca se va schimba sefia.De ce? Geoana a fost marioneta" intelectuala ce asculta bethooven" dar nu a reusit sa faca nimic.NEXT.Ponta insipra mai multa incredere.Doar INSPIRA!
cam asa e legea pe acolo
chiftelutacrocanta întreabă:
anonim_4396 întreabă: