Bancile ne fura pe noi. Ne da bani digitali si nu sant bani mai degraba sant cifre iat noi platim bani hotie legala
Din ce am vazut pe net personal, cred ca e o idee buna dar nu stiu cat de sigur e sistemul sau cine profita de pe urma lui, 10% din populatia lumi detine 75% din bogatiile ei
Monedele digitale nu sunt reglementate asa ca momentan nu ameninta niciun sistem bancar.
Nu stiu tu, dar eu am masina pe numele meu si la fel si parintii mei si au si casa pe numele lor. Nu vad ce treaba au proprietatile individuale cu bancile ca nu toata lumea are credit
Fa acte rapid daca parintii sunt batrani. Poate stii de ce. Eu nu am facut cand trebuia si acum imi cer o suma exorbitanta ca sa pot face acte. M-am facut rau si ie-am zis> Domle, eu sunt fiul...e casa mea. Aha, s-o crezi tu, acum e a statului. Statul te lasa sa locuiesti in ea.
Vorbesti prostii... probabil nici tu nu stii ce spui
Vorbim mai tarziu. Ce ti-am zis mi-a spus un notar. Poti face acte dupa moartea parintilor dar te seaca la buzunar.
Intelegi, poti locui in casa parintilor dupa moartea lor dar nu e casa ta.
De ce sa nu fie casa mea... ai auzit de mostenire vreodata?
Pai tocmai, fa-o acum ca sa nu te sece la buzunar mai tarziu. Nici nu vreau sa iti zic cati bani mi s-a cerut ca sa fac actele dupa 10 ani de la moartea parintilor. Notarul mi-a zis, practic, nu este casa ta acum, tu nu ai acte pe ea. Locuiesti doar acolo.
Am intrebat, dar de ce pana mea platesc eu taxe si impozite? Asta-i alta treaba, mi-a zis notarul. Poti sa nu mai platesti dar eliberezi casa mai tarziu.
Vezi ca e un notar pe aici. Sau fost notar. Intreaba-l care e taxa daca nu faci acum mostenirea.
Tu vezi in viitor? Sau de unde stii cat o sa fie taxa cand o sa am eu nevoie?
Ok, nu vad in viitor. Nu vedeam nici inainte. Ziceam ``lasa, ma, ca pot dezbate mosenirea si mai tarziu``. Mai tarziu s-a dovdit aproape imposibil. Crezi ca va fi mai bine? Eu ti-am dat un sfat, nu am dat cu parul. Vad ca in ziua de azi nu mai putem face nicio conversatie fara sa fii plesnit. Asteapta, atunci. Poate va fi mai bine.
Aceste monezi virtuale nu au valoare decat daca altcineva vrea sa le cumpere de la tine (de ex. iti ofera o pizza in schimb).
In momentul in care investitorii au dat de ele, au intrat intr-un joc in care se speculeaza cu ele, cum au speculat de ex. olandezii cu lalele.