Singurul loc de unde comand aproape saptamanal este KFC Delivery deoarece :
-crispy-ul ajunge in 45 minute (aproximativ).
-tipii care imi livreaza sunt asa de treaba incat le mai las si un bacsis.
-mancarea vine bine sigilata, fiind transportata intr-un conatiner prevazut cu aluminiu pur prin interior, caldura disipandu-se greu.
-imi pune mai mult decat cumpar, probabil pentru ca lucreaza la graba (m-am trezit cu 12 crispy intr-o cutie pentru care am platit doar 8 bucati)
-sucul vine rece.
Ca si minusuri...
-uneori cartofii nu au sare.
Am comandat si cu food panda dar mai rar, astia vin in 15 -25 minute la mine. Comparativ cu KFC-ul unde a venit un scuter colantat cu KFC, condus de un angajat in uniforma specifica, a venit un tip normal care conducea o Dacia Logan, fara uniforma sau altceva. Tipul parea a fi de la tara dupa imbracaminte si accent, dar mancarea a fost ok si el s-a purtat amabil.
Eu folosesc takeaway, incercasem si foodpanda dar nu mai stiu de ce am dezinstalat-o, a avut ea ceva ce nu-mi convenea.
Super misto cand ti-e foame si e tarziu sau pur si simplu nu ai chef sa iesi sa mananci.
Nu stiu ce are LacatDeOtel insa foodpanda nu se ocupa DELOC cu livrarea mancarii acasa
se ocupa cu indexarea unor restaurante/catering/fastfood care pot face si delivery la tine acasa
NU AM AVUT *NICIODATA* NICI O PROBLEMA, problemele au fost cu restaurantele, de ex. chopstix MANANCA RAHAT PANA LA D-ZEU, avand preturi mari, portii mici si sosuri slinoase (mancare nu prea proaspata) dupa care am dat telefon la foodpanda si i-am raportat!
totusi, ca sa vezi ca nu fac reclama la foodpanda, nu am incercat (inca) UberEats, care pare a fi o solutie de food delivery din orice restaurant, fastfood, etc... totusi e o diferenta: iti trebuie card bancar bagat in telefon, spre deosebire de foodpanda la care platesti la primire
Atunci nu te mai uita la nici un film in care eroul principal se uita la un monitor/laptop/ WHATEVER pe spatele caruia scrie Asus, Dell, Apple, marul de la Apple, etc.
sau si mai bine, du-te si reclama la protectia consumatorului "reclama fortata" din partea Apple, Dell, Asus, etc.
mai bine te lasi de sportul asta, prea mult pentru tine
Iti recomand sa nu cumperi mancare sa iti vina acasa. Eu m-am trezit ca era stricata.
Oricum nu comand nicio mâncare de niciunde. Uită-te de ce am întrebat: https://play.google.com/......ps/details