| alexa30 a întrebat:

Ce parere aveti despre hi5? e o porcarie sau?

Răspuns Câştigător
| lifeistough a răspuns:

O porcarie la fel ca toate celelalte-twitter, facebook, myspace ect. Mie lene sa-l sterg dar intr-o zi il voi sterge!

13 răspunsuri:
| MyMy_3116 a răspuns:

Sincer mie nu mi se pare o porcarie dimpotriva mi se pare cea mai buna retea de socializare dupa facebook:d

| ane_1907 a răspuns:

Parerea mea este ca nu pentru ca eu am hi5 am intalnit persoane pe hi5 pe care nu le am vazut de anii de zile am revazut fostii colegi.

| UNfriendLY a răspuns:

Porcarieeeeeee

| AdeEalx a răspuns:

Are si parti bune si parti relebig grin
dupa mine este un site de socializare bun, si sper ca poti descoperi ambele parti si singurawinking
bafta:*

| andreig a răspuns:

Vezi tu depinde ce fel de persoana esti si din ce unghi privesti, eu unul zic ca are si partile lui bune, am cunoscut persoane noi si mi-am facut prieteni adevarati prin intermediul hi5-ului. chiar pe cel mai bun prt l-am cunoscut pe hi5 iar acum suntem nedespartiti big grin

| dynamick007 a răspuns:

Fiuuuuu

| YukiMrM a răspuns:

Cel mai de **** site care l-am vazut vreodata, bug-uri peste buguri, acolo intalnesti cocalari si pitpoance de peste totwinking

site de ****. orice dar nu hi5 daca vrei ceva mai calumea incearca facebook.

| lol1232 a răspuns:

Mi se pare un bun site pentru convorbiri dar pe primul loc pentru mine este facebook

| alexel a răspuns:

Da. E o porcarie. Parerea mea.

| Vero1996 a răspuns:

Nu mi se pare o porcarie...Am si eu... il folosesc mai mult pentru barn buddy da` si pentru altcevalaughing

| Dani_9445 a răspuns:

Sincer.nu mi se pare deloc o porcarie.si din contra ai posibilitatea sa cunosti mai multi oameni si din alte parti. Dar fiecare are parerea lui si trebuia acceptata.happy

| Revenge a răspuns:

Parerea mea...ca cu hi5 poti incepe cu o relatie ffff buna chiar BF sau prieten[a] tongue

| paramore a răspuns:

E o mare mare mare porcarie, de asta nici nu amoh go on
e si f.plictisitor,eu mor cand vad comentarii de genul ''frumy, scumpy, nice, fain, super, frum pozic, draguta'',***frustrated
bleaaaaaaaaaax>:p