E ok atata timp cat ai fler si o buna pregatire in domeniul economic! Dar..., avand in vedere criza financiara mondiala... trebuie mult fler!
Ma bate gandu sa devin broker poate ma vezi la televizor ca ma arunc de la geam ca nu`mi ies combinatiile
Eu sunt de acord cu alessa 100%daca se cistiga bine ei la intrebarea asta sincer pot ca sa iti raspund : fiecare meserie are sefi directori etc etc. cu cit esti mai sus cu ati se cistiga deci in mess asta e ceva de genul cu cit vinzi mai bine cu atit ti creste salarul deci esti un bun broker cunoscut cistigi nu esti nimeni ( nu vinzi nu stii sa cumperi la pret mic ca sa vinzi la pret mare. nu ai nimic aaaaaa ia si tu un exemplu de la " casele de schimb ambulante din tara noastra is un fel de brokeri si ei nu ( ma refer la bisnitzari cum se cheama acasa la mine )
Ha ha ha ha deci ar trebui sa se facem toti brokeri dupa fraza ta? eu din cite stiu nici o meserie nu e un ban usor (( oricum iti urez mult succes si aaa anuntane si pe noi cum e si de ce nu cit cistigi
Hehehehe pe perioada asta de criza nu cred ca o sa fie foarte mult, dar decat acasa orice`i mai bine, si de ce nu pe langa asta sper sa-mi iasa si " afacerea " care am inceput`o
Auzisem ceva in jurul a 3500 in 5 luni... adica 700 E pe luna
Wow planuri mari.)) iti urez multa bafta.))
ei stiu cum e fara munca :=) da de ob unu cauta contracte pe termen indeterminat platit bine
vad ca tu ai curaj.)) si de ce nu. )) la o adica
E OK DACA ITI PLACA FOARTE MULT CIFRELE. DARE PENTRU BANI, CE NU FACE LUMEA DIN ZIUA DE AZI?
deci am observat ca azi ne-au mers degetele foarte prost am scris toti cate ceva gresit
...am inteles ca e destul de greu de obtinut licenta, numarul lor este limitat la BVB. Am incercat si eu...multi bani cheltuiti pe drumuri
Magarusnoroios întreabă: