E de incredere, dar vei face 1 cent in doua saptamani daca nu ai reffi calumea ...eu m-am lasat de el dupa ce am clickuit vreo 2 luni...mi-ar fi luat mai bine de un an sa scot o plata.
Nu aproape nici un site cu bux nu e de incredere, mai dau random anumite sume unor persoane sa pastreze vie ideea ca acestea sunt corecte cu userii lor...in general ori iti proceseaza cu multa intarziere sumele ori iti blocheaza contul pe diferite motive
Pierdere de timp. Iti spun din proprie experienta. Am incercat mai multe site-uri, asa-zise "de incredere" si cu scor mare printre utilizatori.
In primul rand, banii nu cad din cer atat de repede pe cat te astepti, iar, in al doilea rand, risti sa te trezesti cu site-ul suspendat (poate nu e si cazul neobux, dar de ce sa risti?).
Desi e infractiune, din cersit castigi mai mult (glumesc)
O metodă mult mai bună de a face bani rapid și ușor este Tasks4job http://tasks4job.com/? refer=70339 oferă 25$ la înregistrare și 10$ pentru fiecare membru care-l aduci; dacă aduci 10 membrii ai făcut 100$;)
Ma refer daca merge treaba cu asa ceva...e real? Chiar si aia 2$ ii primesti macar sau e o mare teapa?
Vinde produse de la avon / oriflame sau alte de-astea chiar daca poate nu iti dau bani iti dau bonusuri in produse pe care oricum le cumperi. cu site poti face bani cu google ads, oricum mai mult decat poti face cu neobux sau alte bux-uri... ai sanse sa faci 2$-10$ /zi sau chiar daca nu faci atat macar esti sigur ca nu e teapa.
Este de incredere insa nu te astepta sa iti mananci inghetata zilnica de la ei ca nu ai mai manca decat 1 pe luna
Sunt prostii...nu te baga
Foarte de incredere, Iti trebuie cont Paypal si un card si ai facut bani.
Da, foarte multi bani arata-mi un extras de cont de la neobux
Cand stai si dau click-uri nu te astepta sa iti vina banii garla, daca nu bagi bani in neobux nu castigi.
Buna scuze ca te intreb cum iti faci cardul Paypal? m ai puta ajuta?
Eu de ex am cont paypal dar cadr nu
si aici nu stiu cum as putea sa fac
katallyn01 întreabă: